KARDEMİR kavşağına da bir el atsanız!

KARDEMİR kavşağına da bir el atsanız!

Yayın: 26.09.2023 15:41
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi’nin Karabük’e kazandırdığı vizyon projelerden, karayolları uhdesindeki Balıklar Kayası battı çıktı projesinde yer alan UCUBE REFÜJ nihayet kaldırıldı. Şimdi bir diğer tuhaf karayolu yatırımı olan Kardemir kavşağında da yeni bir düzenlemeye gidilmesi bekleniyor.

Karabük’te gündem Karayolları. Karayolları’nın Karabük’teki karayolu yatırımları tartışılmaya devam ediyor. Yapıldığından bu yana gündemde tutmaya çalıştığımız Balıklar Kayası battı çıktı projesi kapsamında yer alan ve Medikar hastanesi önüne varmadan başlayan refüj nihayet kaldırıldı.

HERGÜN AYNI YERDE KAZA OLUR MU?

Karabük Belediyesi’nin Karabük’e kazandırdığı vizyon projelerden, karayolları uhdesindeki Balıklar Kayası battı çıktı projesinde yer alan ve yapıldığından bu yana hemen her gün trafik kazasının yaşandığı ucube refüj nihayet kaldırıldı.

KARAYOLLARI BİR YANLIŞDAN DÖNDÜ

Trafik uzmanları başta olmak üzere sürücülerin bir numaralı şikayet konusu olan ucube refüj kaldırıldı ve ana yol üzerinde ‘tuzak’ gibi görülen adeta kazaya davetiye çıkaran mıntıka normale döndü. Karayollarının refüj kaldırılması kararını memnuniyetle karşılayan sürücüler, “Geç oldu. Maddi hasarlı bir sürü kaza oldu ama şükür bir can kaybı olmadan sorun giderildi” diyorlar.

ŞİMDİ GÖZLER KARDEMİR KAVŞAĞINDA

70 binin üzerinde kayıtlı aracın bulunduğu Karabük’te kısa bir süre önce tamamlanarak hizmete giren Kardemir kavşağı da genel kabul görmedi. Trafiği rahatlatsın diye uzun yıllar gündemde olan ve Kardemir kavşak projesi beklenen etkiyi yaratmadı. Özellikle ortadaki göbeğin büyüklüğüne dikkat çeken sürücüler, Bir şehrin girişi ancak bu kadar kötü yapılabilir. Kazalara davetiye çıkarken dönel kavşakta acı bir olay yaşamak için Karayollarının bu proje üzerinde de bir revizyona gitmesi gerekir” şeklinde görüş ileri sürüyorlar.(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Irak’ın kuzeyinde 32 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Yayın: 03.05.2024 12:53
Paylaş:
A+ A-

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı. (AA)