KARDEMİR’den deprem bölgesine konteyner desteği

KARDEMİR’den deprem bölgesine konteyner desteği

Yayın: 09.02.2023 00:22
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), deprem bölgesine 10 konteyner gönderdi.

Fabrikadan yapılan yazılı açıklamada, KARDEMİR’in deprem bölgesine ilk günden itibaren arama ve kurtarma ekibini göndererek çalışmalara başladığı bildirildi.

Fabrikanın, 1 vinç ve 6 tır ile yaşam alanı haline getirilen 10 yaşam konteynerini afet bölgesine gönderdiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Yaşam konteynerlerinin içinde çok sayıda insani yardım paketi (gıda, mutfak malzemesi, kıyafet, hijyen malzemesi, bebek maması ve bezi), ısınma paketi (elektrikli ısıtıcı, soba, kömür, odun) ve eşya paketi (koltuk, yatak, yorgan, battaniye, yastık) yer aldı. Afet bölgesine doğru yola çıkan 6 tır, 1 vinç ve 2 arazi tipi araçların hazırlanması için yaklaşık 70 kişilik bir ekip çalışmalarda bulundu. Afet bölgesine giden araçlar KARDEMİR ana kapısından uğurlanarak gönderildi.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Yayın: 19.03.2024 10:56
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valiliği tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü vesilesiyle, Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna, iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeğinden önce; Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, şehit aileleri ve gaziler ile tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Kur-an’ Kerim Tilaveti’nin gerçekleştirildiği programda; yapılan duanın ardından, misafirlerle birlikte oruçlar açıldı.

İftar yemeğinin ardından; gazi, gazi yakınları ve şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Yavuz; programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.