KARDEMİR’in Genel Müdür Soykan İle Yolları Ayrıldı

KARDEMİR’in Genel Müdür Soykan İle Yolları Ayrıldı

Yayın: 02.07.2020 21:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Hüseyin Soykan ile yollar ayrıldı.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan, yaptığı açıklamada, Soykan’ın yerine Genel Müdür Yardımcısı Reyhan Özkara’nın vekalet ettiğini söyledi. Soykan’a katkılarından dolayı teşekkür eden Yolbulan, “4 Şubat 2019 tarihinden bu yana şirketimizde genel müdür olarak görev yapmakta olan Hüseyin Ş. Soykan, Yönetim Kurulumuz ve Soykan’ın varmış oldukları mutabakat neticesinde genel müdürlük görevinden 02.07.2020 tarihi itibarıyla ayrılmıştır. Kendilerine şirketimize vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında ve sosyal hayatında başarılar dilerim. Yeni bir görevlendirme yapılıncaya kadar halen Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Reyhan Özkara mevcut görevinin yanı sıra genel müdürlük makamı vekaletine devam etmektedir” dedi.

22 kişi görüş bildirdi

  1. BEKİR

    Bu nasıl ayrılma ki?Eğer ayrılacak kişi 15 gün önce auta atıldığında ayrılırdı.Kardemir tarihinde ilk kez bir genel müdür bu şekilde gönderildi.15 gün önce yetkileri elinden alınıp soruşturma açıldıgında ayrılsaydı bir değeri olurdu.Bu şekilde sanki kendi beceriksizlikleriyle hurdaya giden DEFOLU RAYLAR gibi olmuş.Hak yerini bulmuş.Sıra diğer defolularda inşaallah.

  2. Gönderen

    Yönetim kurulunda mı sorun var? Genel müdür beğenmiyorlar. Kardemir’e tarihinin en yüksek karının yaptırmış gene müdürül apar topar kovdular. Şimdi de zarar ettiren müdürü kovdular. Herhalde ne kar ne zarar ettiren müdür arıyorlar. Kemal Sunal’ın yazı tura bahsinde paranın dik gelmesi gibi yani. Para dik gelince de memnun olmazlarsa o zaman yönetimi kurulu değişsin….

  3. Kok anayaklar

    Kıyakçılığın sonu ayakçılıkdır.

  4. Öz Finansçı

    Vakit finansçı vaktidir. Fabrikayı içinde bulunduğu buhrandan anacak o çıkarabilir. Zeki, çevik, ahlaklı, haydi bastır finansçı. Genel müdür gittiği için yastayım. Tatile çıktım MANYAStayım.Donunce senin için kulis calismalarinada başlıycam finansçı.

  5. Kendi gitti sloganı kaldı

    Sayın Hüseyin Ş.Soykan Kardemir Genel Müdürlüğü görevinden gitti,ama,Dünya da 100 Büyük arasına gireceğiz hedefi kaldı.Baksanıza Yönetim Kurulu Başkanıda aynı şeyleri söylüyor.Dünyanın en büyük 100 üretici firma arasına gireceklermiş.
    Sayın Başkan artık o hedefi yeni gelecek olan patrol ve yönetimi gerçekleştirir.Siz daha önce size olmadık hakaretleri eden sövüp sayan satılık basınla Güleçlere saçma sapanak hakaretler ettirin onlarda size ettirdilerdi ya yahutta birbirinizi SPK ya şikayet edin.

  6. Olur olur

    Özfinansçı, kendi küçük dükkanında dönen dolaplardan haberi olmayan müflis bakkaldan uluslararası marketler zincirine ne kadar genel müdür olursa o kadar olur.

  7. Top 100

    İlk 100’e sokacam vaadiyle kandırıp kol gibi zararlara soktuda gitti. Bide işbilmezlikte kendisiyle yarışan adamlarını bıraktı gitti.

  8. Bamsı Alp

    Şirkete yakınlığıyla bilinen servis şoförü abilerden duydugma göre olay şöyle gelişmiş;
    Devrik arkadası çağırmışlar ve soruşturmaya neden olan olaylar hakkında sağda solda otmeyecegine, kuzenlerin ismini vermeyeceğine söz verirsen seni para verip yollarız, MUTABIK mıyız demişler tam bir Engin Altan Yanyatan edasıyla o da MUTABIKIZ demiş.
    Olay aynen böyle gelişmiş.

  9. Kim yazdırdı

    Sabah Gazetesinde Dilek Güngör hanıma o yazının tüyolarını kim verdi acaba.O yazı bir mesajdı mutlaka ya A Grubunu alevlendirme mesajı veya geliyorum arkadaşlar mesajı.Şimdi bağlı şirketlerde bulunan A Grubu hisse senetlerini satmanın tam zamanıdır 50 milyon lot hisse senedi Kardemire çok büyük nefes aldırır

  10. Kurana el bastırsalardı ya

    Bamsı Alp maden böyle yapmışlar birde Kurana el bastırsalardı.Yönetim ne olursa olsun bir Genel Müdürü bu kadar ezdirmemeli,ezdirmemeliydi.
    Bağımsız Ömerin sesi nerederden duyuluyordu

  11. Dolayisiyle

    Bu arkadaştan boşalan yere becayiscisi olan müfteri raporcu I.T. yakışır.Ömer abileri bunlara bi becayiş daha ayarlasın. Geçen elden kacirdiydik bu sefer kaçırmayız.

  12. Hissedar

    Başlığa bakılırsa Soykan yoluna devam ediyor da Kardemir topluca kopup ondan ayrılıp başka bir yola sapmış sanki. Adam neler biliyor, ne sırlar sakliyorsa gönlünü edecez diye haberi servis ediş şekliyle şirketi düşürdükleri durumdan anlaşılıyor. Yazık. Birilerinin haksız kazancı için şirket daha ne hallere düşürülecek görcez.

  13. Bindirilmiş Kıtalar Temsilcisi

    Bizler genel müdürümüzün fabrikaya sokusturdugu duayenler olarak, son ferdiniz kalana kadar,onun açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yurüyecemize, onun öğrettiği gibi her gelen çeyrekte daha fazla zarar ettircegimize, bu yolda başkanımız ve yardımcısından tam destek göreceğimize and içerim. Ne mutlu böyle abileri olupta ışbilmeden insanların sırtından geçinip mevki ve maaş kapanlara.

  14. Ne varsa 90larda var

    Her güzel macera gibi buda sona erdi. Pelerinini salladı ve gitti. Güle güle Gazman seni hiç unutmayacağız. Allah iniş takımlarına zeval vermesin.

  15. Semih Saygıner

    Ben finansçıyı bilardo salonundan tanırım. Biz daha 10 olmadan o tek ıstakada 100 çekerdi. Pikeleri meşhurdu. Çuhayı yırtıyoz diye mekâncı bize pike çektirmezdi. Neyseki finansçı olduda önümüz açıldı yoksa nerdeeeee.

  16. Tiksinen

    2 gün oldu yerel yüzkarası net ve Derin bahşişçi ve taklacı hala adama güzelleme yazmadı.Bahşiş muslugunun başından gittiğinden olsa gerek.

  17. Mutabakat

    Özal zamanını hatırlayanlar bilir.Engin civan olayı vardı.Hatta onun aldıgı yasadışı paralarla ilgili meşhur bir sözde vardi ama terbiyem el vermiyor.Ama o döneme ait uyarlama yaparak şöyle diyebiliriz:ZARARA UĞRATAN BİRİYLE mutakabatın belgesi mi olur?Oluyorsa o işin altındaki şahısların vicdanina bırakiyoruz.Özal zamaninin damat vakası Kardemirde KUZEN vakasına dönüşmüş galiba.Şaban Efendi denen Matil amortisi karda olan fabrikayi zarara uğratacak.Zorunlu izne çıkartılacak.sonrada mutabakat ile adamı bir de tazminatı ile gonderilecek.Buna kargalar bile güler.Sesli makale yapan don kişot netçi bunlari söylese ya.O verilen paralarda bu işçinin de Karabük halkının da Yolbulan amcanin da Kamil amcanin da alım terleri var.birde ilahi adalet var.Onbaşı olmayacak adama generallik verdiniz.Tüm cephedeki savaşan askerleri yok etti.Bir cebine elini bir eline işçinin hakki olan tazminati alıp kaçti.Ben Kardemirde çalısan ve babası amcasi dayısi Kardemirden emekli biri olarak hakkımı helal etmiyorum.Ve yönetimden ricam bu Şaban efendinin getirdiğı İRLANDALİLARI biran önce temizlesin.O kisileri biz işçi olarak biliyoruz.Onlar seceresini biliyordur.Özellikle yönetim kurulu başkanimiz daha iyi biliyordur.

  18. İlk adım 1919

    Çok güzel izah etmişsin MUTAKABAT.ben de şunu söyleyim.Yıllardir şekercilikten başlayan Mutullah amca ve kıymetli çocuk ve yeğenleri Karabüke Bırakın karabüke yarar bir kuruluş okul üniversite ya da başka bir okul.BIR YOLBULAN KIRAATHANESI BILE ACAMADILAR.Bu da kuzen ve oğüllarin ayıbi.Okul açamiyoraniz olmadi bir kıraathane açın.onu da açamıyorsaniz KARABÜKÜN ÖNÜNÜ ACIN.yada Karabükün önünü açanlarin önünü kapatmayın.Not.Ulu cami avlusu

  19. İlk adım 1919 allahtan kork

    İlk adım 1919 diye yazan kişi Allahtan kork senin hiçmi vicdanın hiçmi bilgin yok.Karabük Üniversitenine yaptırılan Fakülte binaları spor salonları Yolbulanların işi deyilmi vicdansız adam.Yolbulanların bu kente verdiyini başkan kim verdi a vicdansız adam,ahlaksız insan.Eleştir tamam ama yapılanları nankörce inkar etme.Ulan sen ne verdin bu kente asalaklıktan başka bedava geçinmeye çalışmaktan başka.Eleştir ama hizmet etme deme asalak tip

  20. BEKİR

    Allahtan kork şeklinde yazan arkadaş.Karabük üniversitesine yapılanlar Kardemirin Kurum bağışidir.Ve o yapılan bağislarda benim gibi
    Tüm çalisanlarinda hakkı vardır. Kurumlar bağıs yaparlar ve yaptiklari bağıslari vergiden düşerler.Yolbulanların Kardemirdeki hisse miktarını öğren sonra yukarıda ki gibi asalak gibi kelimelerle gelme.Kişisel bağıslari var mı Yolbulanlarin söyler misin?Önce “Deyil mi diye yazılmaz Değil mi? Diye yazılır.Bu arada bende ki hata.Turkçe bilmeyen kişiye doğruları anlatsamda anlamaz.Karabüksporu yediler sira Kardemirde Allahtan Kork kardesim.Bu arada ilk adım 2019 yazdıklarına tamamen katılıyorum.ama kıraathane be demek bilmeyen insanlara da hitap ettiğimizi unutmamak lazim.

  21. Yanlış Bekir

    MUTULLAH YOLBULAR Fen Fakültesini babanmı yaptırdı GÖKŞEN Yücel Spor Salonunu amcanmı yaptırdı.Yahu eleştirin tamam Camide hakkımızı halel etmiyoruz derken ne hakkınız vardıda helal etmediniz.Ben öyle diyenlerin ağa babasına ,o süreci yaratanlara Mutullah beyin çocuklarının verdiyi öneme maddi manevi desteğe acıyorum.
    Eleştirin tamamda ne yaptı yok Kardemir yaptı yok efendim vergiden düştü filan gibi saçma sapan yorum yazmayın gülünç oluyorsunuz.Hakkını hella etmeyenlerden biriside sensin o belli.Ne hakkın varsa.Şartlanmışsınız herkesi karalarsınız siz Allah size akıl fikir versin.Hele Türkçe öğretmen var ya gülmekten kasıklarım katıldı iyimi

  22. YANLIŞ BEKİR

    YANLIŞ BEKİR.Mutullah amca ve Kamil amcaya yorumlarda herhangi bir eleştiri yok ki.Yazıları bir bütün olarak değerlendir.Benim Mutullah amcaya hakkımı helal etmediğime sen mi karar vereceksin?Yıllarca bu fabrikayı 2 kez bataktan çıkarmış ve bizlere iş aş alanı açmış büyüklere değil lafımız.Kime olduğunu anlamaya çalışırken de ben dahil kimsenin babasına laf etmeye BABAN MI YAPTI diyerek laf edemezsiniz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şampiyon boksör Gülsüm Tatar, kariyerini şampiyonluklarla noktalamak istiyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.03.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – BİLAL KAHYAOĞLU – Dünya ve Avrupa şampiyonu 39 yaşındaki milli boksör Gülsüm Tatar, kariyerini yeni şampiyonluklarla noktalamak istiyor.

Kars'ta 1985 yılında dünyaya gelen Gülsüm, boksör olan amcaları ve ağabeyinin yönlendirmesiyle 16 yaşında boksa başladı.

Kariyerinde Türkiye'de 17 şampiyonluğunun yanı sıra 7 Avrupa kupası ve şampiyonluğu ile 4 dünya kupası ve şampiyonluğu bulunan milli boksör, Sırbistan'da 14-23 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürüyor.

Madalyalarına yenilerini eklemek isteyen Gülsüm Tatar, AA muhabirine, ailesinin boksla yakından ilgilendiğini söyledi.

Amcalarının ve ağabeyi Serkan Tatar'ın kendisini boksa yönlendirdiğini anlatan Gülsüm, “Çok severek ve isteyerek heyecanla başladığım için ikinci yılımda Avrupa şampiyonluğu kazandım. Boks öyle bir tutku, öyle bir arzu ki boksu 40 yaşına kadar yapabiliyorsunuz, ben 39 yaşıma girdim. Bu sporu halen aşkla ve büyük bir heyecanla yapmaya devam ediyorum.” dedi.

Hayali olan profesyonel boksa geçtiğini ifade eden Gülsüm, “Dört maç profesyonel dövüştüm. Sonrasında yurt dışında dövüşecekken pandemi çıktı. Pandemide bir çocuk sahibi oldum, 3,5 yaşında bir oğlum var. Çocuğu bırakıp yurt dışına gitmek olmadı, ülke içerisinde daha rahat ve kolay bir şekilde amatör olarak devam edeceğimi gördüm. Amatöre dönüş yaptım.” dedi.

Boksa başladığında boksun olimpik kategoride yer almadığını anlatan Gülsüm, en büyük şansızlığının bu olduğunu dile getirdi.

– “Hedefim Avrupa ve dünya şampiyonluğu”

Nisan ayında düzenlenecek Avrupa şampiyonasına yoğun şekilde hazırlandığını anlatan Gülsüm, şunları kaydetti:

“Hedefim Avrupa ve dünya şampiyonluğu. Benim şu anda idolüm Şennur Demir, 40 yaşında dünya şampiyonluğu kazandı. O bizim için inanılmaz bir örnek. Sağlığına dikkat ettiğin sürece boksa devam edilebilirsin. Ben aynı zamanda İstanbul'da beden eğitimi öğretmeniyim. Boksta antrenörlük kısmına gelmeye başladım. Kendi yetiştirdiğim bir öğrencinin başarı elde etmesi hayatta tadabileceğim en mükemmel duygu.”