Kargaz, Yenice’de Doğalgaz Altyapı Çalışmalarına Başladı

Kargaz, Yenice’de Doğalgaz Altyapı Çalışmalarına Başladı

Yayın: 13.05.2024 11:40
Paylaş:
A+ A-

Yenice ilçesinin doğal gaz ihtiyacını karşılayacak olan Kargaz şirketi, hafta sonu itibarıyla ilçede doğalgaz altyapı çalışmalarına başladı. Özal Mahallesi’nde bulunan bloklarda başlayan çalışmaların, kısa bir süre içerisinde ilçe geneline yayılması bekleniyor.

Yapılan açıklamalara göre, Kargaz şirketi tarafından gerçekleştirilen bu altyapı çalışmaları sayesinde önümüzdeki kış mevsiminde tüm Yenice ilçesi doğalgaz kullanımına geçiş yapacak. İlçe sakinleri, bu gelişmeyle birlikte daha konforlu ve ekonomik bir ısınma alternatifine kavuşacaklar.

Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte, Yenice’deki birçok mahallede vatandaşlar daha temiz ve etkili bir enerji kaynağına erişim sağlayacaklar. Bu adımın, ilçenin enerji altyapısını modernize etme çabalarının bir parçası olduğu belirtiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Ruzomberok ile yapacağı rövanş maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 08:52
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında 1 Ağustos Perşembe günü sahasında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda, dün Ruzomberok karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular, dinamik ısınmanın ardından 5'e 2 ve dar alanda oyun çalışması yaptı.

Öte yandan, yeni transfer Karadağlı oyuncu Stefan Savic de takımla ilk antrenmanına çıktı.

Bordo-mavili takım, bir günlük iznin ardından çalışmalarını sürdürecek.