KarGaz’dan, Kombi Dolandırıcılığı Uyarısı!

KarGaz’dan, Kombi Dolandırıcılığı Uyarısı!

Yayın: 25.03.2022 15:59
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) KarGaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurumun adını kullanarak kombi bakımı adı altında dolandırıcılık yapıldığı ve bu konuda dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Şirketten abonelere gönderilen mesajda yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi;

“Sayın Abonemiz, Son günlerde şirketimizin de adı kullanılarak, ilgisiz kişiler tarafından telefonla (850’li numaralardan) ya da yüz yüze vatandaşlarımıza ulaşan bazı kişilerin kombi bakımı yapılacağı gerekçesiyle para talep ettiği ve bazı vatandaşlarımızın mağdur edildiği bilgisi alınmaktadır.

Şirketimizin bu konuda bir yönlendirmesi olmayıp kombi bakımları; cihaz üreticilerinin kataloglarında yer alan önerisi doğrultusunda, vatandaşların yetkili servislerden yapacağı talep doğrultusunda yapılmaktadır.

Tamamen dolandırıcılık amacı güdülerek yapılan bu tür uygulamalar konusunda dikkatli olunması, mağdur olunmaması bakımından önem arz etmektedir.” Denildi.

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BELEDİYEMİZ EKMEK ZAMMINA ONAY VERMEDİ

Yayın: 21.05.2024 19:04
Paylaş:
A+ A-

Bugün Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Karabük Ticaret İl Müdürlüğü, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Karabük Kahveciler, Lokantacılar, Otel, Pastacılar, Fırıncılar ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı temsilcilerinin katılımları ile “Ekmek Fiyat Tarifelerini Belirleme Komisyonu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Komisyonun istediği tarife talebi Karabük Merkez’de 200 Gr Ekmeğin 10TL, 400 Gr Ekmeğin ise 20 TL olması yönünde olmuştur.
Komisyonda Belediyemizi temsil eden Belediye Başkan Yardımcımız Kamil Temel komisyona katılım sağlayarak, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın iradeleri ile Karabük Belediyesi olarak ekmeğe yapılacak zamma onay vermedi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bütçeleri rahatlatmak ve sofraların vazgeçilmezi ekmeği almakta zorlanan vatandaşımıza kolaylık sağlamak üzere ekmeğe yapılacak zammı uygun görmedik. Her konuda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.