Karmod, su depolama tankını Romanya’ya sevk etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.07.2024 20:22 |Güncelleme: 22.07.2024 10:05
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Karmod, Romanya’daki yolcu treni vagonuna özel tasarlanmış su depolama tankı üretti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Romanya’da yolcu treni vagonu üreten bir firmanın taleplerine göre özel olarak tasarlanan ürün, vagondaki tuvaletlere temiz su depolamasında kullanılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Plastik Grubu Genel Müdürü Talay Öztürk, ulaşımdan savunma sanayisine, gıdadan otomotiv endüstrisine kadar birçok sektörde özel kalıp tasarımlı polietilen üretimleriyle çözüm ortağı olduklarını belirtti.

Tasarladıkları kalıplarla polietilen hammadde kullanarak tesislerinde seri üretim gerçekleştirdiklerini kaydeden Öztürk, “Karmod olarak endüstri sektörlerinin tamamına üretimlerinin önünü açacak kalıplar tasarlıyoruz. Bir aracın veya komplike bir makine sisteminin parçası olacak şekilde ürünlerimizle hizmet verdiğimiz sektörler arasında gemi inşa, otomotiv, ulaşım, savunma sanayi, inşaat, tekstil, gıda ve tarım öne çıkıyor. Bizden fason üretimi talep edilen parça nerede kullanılacaksa oranın ölçü şablonunu alıyoruz. Kullanım şartları ve müşteri beklentilerine göre ön tasarımını çalışmasını hazırlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ürünün, dayanma ve uygunluk testlerini tamamladıktan sonra seri üretimine başladıklarına işaret eden Öztürk, şirket olarak özellikle endüstriyel ekipman geliştiren firmalara çözüm ortağı olarak üretimlerine destek sağladıklarını aktardı.

Öztürk, Romanya’da yolcu treni vagonu üreten firmaya özel geliştirilen su depolama tankının imalat sürecine değinerek, “Firma web sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçti. Yolcu vagonu tuvaletinde kullanılmak üzere özel kalıplı bir temiz su deposu ihtiyacının olduğunu belirtti. Teknik ölçüler ışığında ön tasarım yaptık. Tasarım ve ölçü testleri sonrasında kalıbını imal ettiğimiz su depolarını polietilen hammadde kullanımıyla seri üretime aldık. 600 litre kapasiteli su depolarını ilk etapta 5 ayrı yolcu treninde kullanılacak şekilde set halinde üreterek Romanya’ya sevk ettik.” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da doğal gaz borusunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:52
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde doğal gaz borusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Fatih Mahallesi'nde ekiplerin su arızasına müdahale ettiği sırada iş makinesinin doğal gaz borusuna zarar vermesi sonucu yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, büyümeden söndürüldü.

Yangınla ilgili ekipler inceleme başlattı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Enes Apaydın, ekiplerin çok kısa sürede yangına müdahale ettiğini, olumsuz bir durum bulunmadığını belirterek, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331