Kastamonu’da bir kişinin aracında silahla öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da bir kişinin aracında silahla öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 14.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da bir kişinin otomobilinde silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Kastamonu-Taşköprü kara yolu kenarındaki araçta Ümit Yılmaz'ın tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan A.S, Ö.Ü, B.Ç. ve A.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.S. ve Ö.Ü. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, B.Ç. ve A.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu-Taşköprü kara yolu kenarında 13 Nisan'da park halindeki aracının içinde silahla vurulmuş halde bulunan Ümit Yılmaz kaldırıldığı hastanesinde hayatını kaybetmiş, olayla ilgili A.S, Ö.Ü, B.Ç. ve A.K. gözaltına alınmıştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Mankurt” adlı oyun sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Azerbaycan Devlet Pandomim Tiyatrosu, “Mankurt” adlı oyunu Trabzon'da sahneledi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce düzenlenen “24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” kapsamında, Türk dünyasının ünlü yazarı Cengiz Aytmatov tarafından yazılan oyun, Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ceyhun Dadaşov'un yönettiği tek perdelik oyunda, Nargilıe Qaribova, Behruz Ahmedli, Sabina Hacıyeva, Elnur İsmayılov, Nurlan Rüstemov, Ali Alizade, Solmaz Bedelova, Sabire Hasanova, Cavad Nuriyev, Nurida Musabeyli, Elxan Şahaliyev, Ramiz Ismayılov ve Natella Bedelova rol alıyor.

Büyük beğeni toplayan oyunda, “Gün olur asra bedel” adlı eserde geçen “mankurtlaştırma”dan esinleniliyor.

Öte yandan 2 Mayıs'ta başlayan ve 15 Mayıs'ta sona erecek festival kapsamında yarın, Azerbaycan Devlet Pandomim Tiyatrosu “Mankurt” ve Van Devlet Tiyatrosu'nun “Şifreli Köpek” oyunları sahnelenecek.