Kastamonu’daki trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü öldü

Kastamonu’daki trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.02.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Cide ilçesinde otomobille çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Dün meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve Cide Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hatice Şimşek (44) hayatını kaybetti. Aynı kazada yaralanan sürücünün yanındaki annesi Necla Şimşek (64) ilk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan kazanın ardından otomobiliyle kaçan sürücü emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi'nde sürücüsünün kimliği ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, dün Hatice Şimşek'in kullandığı elektrikli motosikletle çarpışmış, kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve yanında bulunan annesi Necla Şimşek Cide Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.