Katil zanlısının Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu

Katil zanlısının Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu

Yayın: 05.09.2023 15:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren Hasan Küçükyılmaz, yakalanacağını anlayınca intihar etti. Korkunç cinayet kısa sürede gündem olurken, Hasan Küçükyılmaz  intiharı öncesinde yaptığı WhatsApp paylaşımlarında “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Karabük‘te eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren zanlının intihar etmeden önce Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu.

YAPTIĞI PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI

Yenimahalle Kandil Sokak’ta boşanma aşamasındaki eşi Özlem Küçükyılmaz ile kayınvalidesi Nazife Çetinkök’ü tüfekle öldüren Hasan Küçükyılmaz’ın intihar etmeden önce yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda, kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını ifade ediyor.

“ÖLMESİ GEREKİYORDU, ÖLDÜ”

Zanlı, ses kaydı paylaşımında da eşi için “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana.

“SANA BENİMLE OYNAMA OYUNCAK OLURSUN DEDİM”

10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” ifadelerine yer verdi.(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ağabeyini bıçakla yaralayan zanlı yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun’da aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan ağabeyini bıçakla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

İddiaya göre, Atakum ilçesi Kabadüz Mahallesi’nde R.D. (55) ile ağabeyi A.K. (74) arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

R.D. yanında bulunan bıçakla ağabeyini yaraladı.

Sağlık ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan A.K'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine giden Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüpheli R.D'yi yakaladı.