Kaymakam Erdem Ortaokulda İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Erdem Ortaokulda İncelemelerde Bulundu

Yayın: 15.09.2021 21:09
Paylaş:
A+ A-

(Nuray Öztürk) Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, Ülkü İlkokulu ve Ülkü Ortaokulunda incelemelerde bulunarak öğrenciler ile bir araya geldi.

Yenice Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin başlaması ile birlikte Kaymakamımız Yasin ERDEM, İlçemiz Ülkü İlkokulu ve Ülkü Ortaokulunda incelemelerde bulunarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI ve okul müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam ERDEM ; “Çocuklar uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz.  Yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle sizleri ziyaret etmek istedik. Yeni dönemin kıymetli öğretmenlerimiz, ailelerimiz ve sizler için hayırlı ve başarılarla dolu olmasını diliyorum. Maske – Mesafe – Temizlik kurallarına uymayı ihmal etmeyelim ve anne babalarınıza aşı olmaları noktasında uyarıları sizlerin de yapmasını istiyoruz” dedi. Daha sonra öğretmen odasında Kıymetli Öğretmenlerimiz ile bir araya gelen Kaymakamımız, sağlık ve başarı bir dönem olması temennisiyle öğretmenlerimize kolaylıklar diledi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.