Kaymakam Öz Görevine Başladı

Kaymakam Öz Görevine Başladı

Yayın: 29.10.2019 21:51
Paylaş:
A+ A-

Eflani Kaymakamı Burak Öz Görevine Başladı İçişleri Bakanlığı’nın 25.10.2019 tarihli atama kararı neticesinde Eflani’ye tayin edilen Kaymakam  Burak Öz görevine başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni öncesinde Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İlçe protokol üyeleri,daire amirleri ve Kaymakamlık personelleri ile tanışan Öz,çelenk sunma programı sonrasında hoş geldiniz ziyaretlerini makamında kabul etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de “Orman Benim” kampanyası düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de, orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Orman Benim” kampanyası başlatıldı.

Rize Isırlık Tabiat Parkı'nda düzenlene etkinliğe, Vali Yardımcısı Hatice Cemre İncesu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Cüneyt Aloğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Miktat Özyanık, Orman İşletme Müdür Vekili Cemil Karataş, İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç, davetliler ve 150 öğrenci katıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi, vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla düzenlenen kampanyaya katılanlar, çöp topladı ve yabani otları temizledi.

Vali Yardımcısı İncesu, öğrencilerle birlikte orman yangınlarına sebep veren yabani otları temizlediklerini belirterek, “Amacımız orman yangınlarına karşı bir farkındalık yaratmaktı. Gençlerimizi ve çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirmek istedik.” dedi.