KBÜ Demir Çelik Enstitüsü, Automechanika Fuarına Katılacak

KBÜ Demir Çelik Enstitüsü, Automechanika Fuarına Katılacak

Yayın: 31.03.2016 10:17
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsü, TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş) tarafından İstanbul’da düzenlenecek Automechanica İstanbul 2016 Fuarı’na katılacak.

Gerçekleştirilecek fuarla ile ilgili yapılan açıklamada,Çevre ülkeler için önemli buluşma platformu olan, Türk ve Avrupa endüstrilerini, ürünlerini ve yöneticilerini bir araya getiren Automechanika İstanbul 2016 Fuarı’na bu yıl, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan KBÜ Demir Çelik Enstitüsü de katılım gösterecek.

Messe Frankfurt İstanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti. ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.’nin organizatörlüğünde, Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş (TUYAP) tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan Automechanika İstanbul 2016 Fuarı’nda Demir Çelik Enstitüsü Üniversitemizi, laboratuvarları ve cihazları tanıtacak. Demir Çelik Enstitüsü, Fuar’da Hall 14, B15 stant numarası ile Bakım Onarım Bölümü’nde üniversitemizi temsil edecek.

KBÜ Demir Çelik Enstitüsü Enstitü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memiş Işık ve laboratuvar görevlileri 41 ülkeden 1,667 katılımcı, 46,382 ticari ziyaretçi ile saat 10.00-18.00’de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul’da ziyaretçileri karşılayacaklar. Türkiye’nin ticaret ve finans merkezi İstanbul bir kez daha sektörün öncü isimleri ile Automechanika İstanbul 2016 Fuarı’na ev sahipliği yapacağı duyuruldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da SMA hastası 2 yaşındaki Ege bebek için konser düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Osmancık ilçesinde SMA hastası Ege Bostancı için “Ege’ye Nefes Ol” adıyla konser düzenlendi.

Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesinin desteğiyle gönüllüler tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik kapsamında çeşitli ürünlerin satışı için stantlar kuruldu.

İbrahim Sarıca ve Mustafa Sevim'in konser verdiği etkinlikten kazanılan gelirin Yasemin ve Hasan Bostancı çiftinin 2 yaşındaki çocukları SMA hastası Ege’nin tedavisinde kullanılacağı bildirildi.

Programa Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve Belediye Başkanı Ahmet Gelgör de katıldı.