KBÜ Kamil Güleç Kütüphanesi Yapılan Düzenleme İle 7/24 Hizmet Verecek

KBÜ Kamil Güleç Kütüphanesi Yapılan Düzenleme İle 7/24 Hizmet Verecek

Yayın: 31.03.2024 16:03
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesi içerisinde bulunan Sezer Güleç Sanat Atölyesi, yapılan düzenleme ile 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren 7 gün 24 saat hizmet verecek. Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesi içerisinde bulunan Sezer Güleç Sanat Atölyesinde yapılan düzenleme ile 56 kişilik kapasitesi olan yeni bir alan oluşturuldu. Yapılan düzenleme ile birlikte Karabük Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler, Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesi Sanat Atölyesinde 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz hizmet alabilecek. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kamil Güleç Kütüphanesinde yapılan düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan düzenlemeler sonucunda öğrencilere 7/24 hizmet sunulacağını belirten Rektör Kırışık, yürüttükleri çalışmalar ve projeler ile öğrencilerin akademik ve kültürel faaliyetlerine daha da katkı sağlayacaklarını söyledi. Kütüphanenin yeni alanının öğrencilere daha geniş bir hizmet yelpazesi sunacağını ifade eden Prof. Dr. Kırışık, öğrencilerin çalışma ve araştırma süreçlerini her daim destekleyeceklerini dile getirdi. Rektör Kırışık, yapılan düzenlemelerle ilgili olarak, “Kamil Güleç Kütüphanemizde oluşturduğumuz yeni çalışma alanı ile 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren öğrencilerimize 7 gün 24 saat çalışma ortamı sunuyoruz. Bilim Merkezli Öğrenci Dostu Üniversite olarak Öğrenci Dostu hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.