KBÜ Kamil Güleç Kütüphanesi Yapılan Düzenleme İle 7/24 Hizmet Verecek

KBÜ Kamil Güleç Kütüphanesi Yapılan Düzenleme İle 7/24 Hizmet Verecek

Yayın: 31.03.2024 16:03
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesi içerisinde bulunan Sezer Güleç Sanat Atölyesi, yapılan düzenleme ile 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren 7 gün 24 saat hizmet verecek. Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesi içerisinde bulunan Sezer Güleç Sanat Atölyesinde yapılan düzenleme ile 56 kişilik kapasitesi olan yeni bir alan oluşturuldu. Yapılan düzenleme ile birlikte Karabük Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler, Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesi Sanat Atölyesinde 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz hizmet alabilecek. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kamil Güleç Kütüphanesinde yapılan düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan düzenlemeler sonucunda öğrencilere 7/24 hizmet sunulacağını belirten Rektör Kırışık, yürüttükleri çalışmalar ve projeler ile öğrencilerin akademik ve kültürel faaliyetlerine daha da katkı sağlayacaklarını söyledi. Kütüphanenin yeni alanının öğrencilere daha geniş bir hizmet yelpazesi sunacağını ifade eden Prof. Dr. Kırışık, öğrencilerin çalışma ve araştırma süreçlerini her daim destekleyeceklerini dile getirdi. Rektör Kırışık, yapılan düzenlemelerle ilgili olarak, “Kamil Güleç Kütüphanemizde oluşturduğumuz yeni çalışma alanı ile 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren öğrencilerimize 7 gün 24 saat çalışma ortamı sunuyoruz. Bilim Merkezli Öğrenci Dostu Üniversite olarak Öğrenci Dostu hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’un Boyabat ilçesinde “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı” gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sarıağaççayırı Ortaokulu iş birliğiyle okul bahçesinde yapılan fuarda, öğrenciler tarafından hazırlanan projeler sergilendi.

Kaymakam Enver Yılmaz da fuarı gezerek, projelerle ilgili öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Yılmaz, yaptıkları çalışmalardan ötürü öğrencileri kutlayarak teşekkür etti.

Fuarda ayrıca öğrencilerce halk oyunları gösterisi sunuldu.

Fuara Kaymakam Yılmaz’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşenur Türkmen, diğer ilgililer ve öğrenci velileri katıldı.