KBÜ Öğrencilerinin Tasarımları İMOB Fuarında Sergilendi

KBÜ Öğrencilerinin Tasarımları İMOB Fuarında Sergilendi

Yayın: 16.02.2016 10:32
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinin mobilya tasarımları 12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya (İMOB) Fuarı’nda sergilendi.

Yapılan sergi ile ilgili verilen bilgide, “Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Ahmet Berkay Daban, Nida Cin ve Oğuzhan Kılıç’ın, Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED)’nun düzenlediği Üniversitelerarası Mobilya Tasarım Sergisi için prototip olarak mobilya tasarımları üretmişlerdi. Söz konusu mobilya tasarımları 26-31 Ocak 2016 tarihlerinde 12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya (İMOB) Fuarı’nda da yer aldı.

Öğrencilerden Oğuzhan Kılıç, Cadı Design’ın desteği ile hayata geçirdiği tamamen çevre dostu ve doğada çözülebilen malzemeden oluşan çevreye duyarlı ‘Lusnika’ adlı prototip masasını 12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya (İMOB) Fuarı’nda tanıtma fırsatı buldu” açıklamasına yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yayın: 08.05.2024 21:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla etkinlik yapıldı.

PTT Kavşağı’ndaki programa, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek ve kurum müdürleri katıldı.

Etkinlikte Vali Yavuz, sürücülere broşür verdi, öğrencilerle yaya geçidinden geçti.