KBÜ Robot Kulübü Öğrencileri Başarılarını Rektör Kırışık’la Paylaştı

KBÜ Robot Kulübü Öğrencileri Başarılarını Rektör Kırışık’la Paylaştı

Yayın: 14.05.2024 11:10
Paylaş:
A+ A-

İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Kulübü (İTÜKON) tarafından düzenlenen 16. Robot Olimpiyatlarında (İTÜRO), “Çizgi İzleyen” kategorisinde yaptıkları robot ile üçüncülük derecesi alan öğrenciler, başarılarını KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile paylaştı.

Karabük Üniversitesi Robot Kulübü (KAROT), İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Kulübü (İTÜKON) tarafından 16.’sı düzenlenen Uluslararası İTÜ Robot Olimpiyatlarında, “Çizgi İzleyen” kategorisinde yaptıkları robot ile üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, kulübün akademik danışmanı KBÜ Teknoloji Fakültesi Mekatronik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Raif Bayır ve kulüp üyeleri Onur Oflu, Seyyit Muhammet Genç, Ramazan Danacı, Aslan Aslan, Ozan Sevin ve Takım Kaptanı Safa Özdemir’i makamında ağırladı.

Robot Kulübünün çalışmaları hakkında bilgi alan Rektör Kırışık, kulübün akademik danışmanı Bayır ve kulüp üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Düzenlenen Uluslararası İTÜ Robot Olimpiyatlarına, Karabük Üniversitesi ve Karabük Gençlik Merkezi destekleri ile katılan Karabük Üniversitesi Robot Kulübü (KAROT), Trafik kategorisinde 2, Çizgi İzleyen Kategorisinde 4, Mini Sumo kategorisinde ise 4 çalışma ile yarışmaya katılım sağlamıştı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.