KBÜ Sumo Robotta Dünya Birincisi Oldu

KBÜ Sumo Robotta Dünya Birincisi Oldu

Yayın: 15.12.2015 10:13
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Robot kulüb Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen “All Japan Sumo Robot Tournament 2015” Uluslararası Sumo Robot Yarışmasında tüm rakiplerini eleyerek Dünya birincisi oldu.

Alınan başarılı sonuç sonrası görüşlerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Refik Polat: “Ekibimizin göstermiş olduğu bu büyük başarı ülkemizi ve üniversitemizi gururlandırmıştır. Bizler her alanda teknolojiyi yakından takip eden kendini sürekli yenileyen bir ekibe sahibiz. Bu yüzden her yıl başarılarımızın üstüne daha büyük başarılar koyarak en üst derecelere emin adımlarla ilerliyoruz. Bunun en son örneği de Robot Kulübümüzün almış olduğu dünya birinciliği. Japonya’nın Başkenti Tokyo ‘All Japan Sumo Robot Tournament 2015’ Uluslararası Sumo Robot Yarışmasında birinci olan öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, Akademik Danışman Prof. Dr. Raif Bayır’a, Ekip Üyeleri Arş. Gör Tuncay Soylu, Robot kulübü Başkanı Yusuf Karabacak ve Süleyman Çeven’e teşekkürlerimi sunuyor, nice birincilikler diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'te köprü duvarına çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Şehit Ateşe Reşat Bulvarı'nda seyreden K.K. idaresindeki 34 ZM 9691 plakalı otomobil, önce refüjdeki ağaçlara, sonra 5000 Evler Köprüsü duvarına çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.