KESDER’de Ramazanın ilk iftarı Mevlüt Başdemir’den

KESDER’de Ramazanın ilk iftarı Mevlüt Başdemir’den

Yayın: 14.03.2024 16:51
Paylaş:
A+ A-

Kısa adı KESDER olan Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, geleneksel hale getirdiği ramazan iftarlarına bu yıl da KESDER Başkan Yardımcısı Mevlüt Başdemir’in iftar ikramıyla başladı.

Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiğ   i yılın KESDER’deki ilk iftarına CHP Karabük Belediye Başkan adayı Bayram Karadağ da katılım sağladı.

Karabük’te uzun yıllar telefon tamir ve ticareti üzerine esnaflık yapan KESDER Başkan Yardımcısı Mevlüt Başdemir iftar öncesi yaptığı açıklamada, “Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı bu mübarek Ramazan ayının tüm hemşerilerimize güzellikler getirmesini dilerim” dedi.

KESDER Başkanı İdris Çankaya ise iftar sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başdemir ve ailesine teşekkür ederek, dernekte iftar programı vermek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu hatırlattı.

Başkan Çankaya paylaşımında, “Bu akşam dernek merkezimde üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte çok güzel bir iftar programı gerçekleştirdik.

Her olduğu gibi bu yılda dernek binamızda yaptığımız ilk iftar programımıza sponsorluk yapmış olan,

Dernek Başkan Yardımcımız,

Değerli hemşerimiz,

CLASS TELEFON BORSASI iş yeri sahibi Mevlüt BAŞDEMİR’in iftarı..

Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendi, dernek merkezimizde bu yılın ilk iftarını vererek yine dernek üyelerinin ve misafirlerinin takdirini topladı.

Derneğimizde yapılan programlara öncülük ederek, birlik ve beraberliğimizi yaşatmaya devam eden Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendiye, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Her alanda olduğu gibi bu İftar programımızda da yardımlarından ötürü, Kadın Kollarımıza ve emeği geçen herkese, özellikle de Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendinin eşi Nurcan BAŞDEMİR ve arkadaşı

Birgül SEFEROĞLU hanımefendiye yapmış olduğu ev sahipliğinden ötürü çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Davetimize icabet eden, uzaktan yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan Misafirlerimize, Dernek üyelerimize dostlarımıza/hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür eder birlik ve beraberliğimizi pekiştirmekten mutluluk duyduğumuzu ayrıca belirtmek isteriz.

Tüm Karabüklü hemşehrilerimizin, Ülkemizin ve İslam Aleminin Ramazan ayının kardeşliğe birliğe ve beraberliğe vesile olmasını niyaz ederek,

Deprem ve sel felaketinde vefat eden kardeşlerimizi Allahtan rahmet, kazazedelere acil şifalar, yaralı gönüllere devalar dileyerek iftar duamızla akşamımızı sonlandırdık” ifadelerine yer verdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarlık Seçimleri Yenilenecek

Yayın: 20.05.2024 11:54
Paylaş:
A+ A-

Aydınlıkevler Mahallesi’nde muhtarlık seçimleri, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kararıyla yeniden yapılacak.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde muhtar olarak seçilen Fahri Bostancı’nın görevden alınması üzerine, YSK 2 Haziran Pazar günü yeni bir seçim düzenlenmesine karar verdi.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Aydınlıkevler Mahallesi muhtarı olarak seçilen Fahri Bostancı’nın muhtarlığı, gelen şikayetler üzerine düşürüldü. YSK, yapılan incelemeler sonucunda seçimlerin yenilenmesine hükmetti. Bu karar doğrultusunda, Aydınlıkevler Mahallesi sakinleri 2 Haziran Pazar günü sandık başına giderek yeni muhtarlarını seçecekler.