Keskinkılıç Eskipazarlılar Derneği’nin bayramlaşmasına katıldı

Keskinkılıç Eskipazarlılar Derneği’nin bayramlaşmasına katıldı

Yayın: 13.07.2022 18:14
Paylaş:
A+ A-

Kısa adı KESDER olan Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Bayırmahalle Fevzi Fırat Caddesi üzerindeki yeni dernek binasında 2. defa gerçekleştirilen bayramlaşma programına Makine Kimya Endüstrisi (MKE) Genel Müdür Yardımcısı Ali Keskinkılıç ve Eskipazar İl Genel Meclisi üyesi Sunay Yaka onur konuğu olarak katıldı.

Etkinliği kısa bir süre önce oluşturdukları KESDER Kadın Kolları ile birlikte organize ettiklerini söyleyen Dernek Başkanı İdris Çankaya “Şehir dışından, yurt dışından, ilimizden, ilçemizden hemşerilerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Katılımları ile bize güç kattılar. Songül Çay başkanımızın nezdinde Kadın kollarımıza emekleri için, Ankara’daki gururumuz kıymetli hemşerimiz MKE Genel Müdür Yardımcımız Ali Keskinkılıç ve Eskipazar’daki elimiz ayağımız İl Genel Meclisi üyemiz Sunay Yaka beye ve her biri birinden değerli KESDER mensuplarına katılımları dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Keskinkılıç da konuşmasında, KESDER’in mülk sahibi olarak kendi yerinde faaliyetine devam etmesinin önemine dikkat çekti ve “Burada olmaktan son derece mutluyum. İdris başkan ve ekibini üstün gayretleri nedeniyle tebrik ediyorum. Birlikte olursak başaramayacağımız bir şey olmaz. Dernek yöneticilerimize başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gün boyu gelenlerle tek tek ilgilenen KESDER Başkanı Çankaya, çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da elinden düşen tüfek ateş alan kişi hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Araç ilçesinde elinden düşürdüğü tüfeğin ateş elması sonucu yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Uğur köyünde yaşayan Erol Durna'nın (40) elinde bulunan tüfek kayarak yere düştü.

Ateş alan tüfeğin saçmaları Durna'ya isabet etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine köye sevk edilen sağlık ekipleri Durna'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Durna'nın cenazesi Araç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.