Konteyner Evleri Sitesi Çalışmaları Eflani’de Değerlendirildi

Konteyner Evleri Sitesi Çalışmaları Eflani’de Değerlendirildi

Yayın: 24.02.2023 14:45
Paylaş:
A+ A-

6 Şubat depreminin ardından Karabük Valiliği koordinasyonunda başlatılan ve afet bölgesindeki vatandaşlarımızın geçici barınma ihtiyaçları için oluşturulması planlanan Karabük Mahallesi Konteyner Evleri Sitesi değerlendirme toplantısı Vali Fuat Gürel başkanlığında yapıldı.

Eflani Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Eflani İlçe Protokolü ile ilçemizde faaliyet gösteren Oda, Birlik, Dernek ve STK Temsilcilerine Karabük Mahallesi Konteyner Evleri Sitesi hakkında bilgiler verilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Temel Sağlık Eğitimi Verildi

Yayın: 09.05.2024 10:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Gönüllü Hekimler Birliği Kulübü tarafından Yunus Emre İlkokulu ve Yunus Emre Ortaokulu öğrencilerine yönelik Temel Sağlık Eğitimi verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere ağız ve diş sağlığı, kişisel hijyen, sağlıklı beslenme alışkanlıkları konularında bilgi verildi.

Öğrencilerin günlük yaşamlarında kolayca uygulayabilecekleri pratik bilgilerle, ağız ve diş sağlığının yanı sıra, kişisel hijyenin ve dengeli beslenmenin genel sağlık üzerindeki etkileri anlatıldı. Öğrencilere, sağlıklı alışkanlıkların erken yaşta kazanılmasının önemi vurgulandı.

Karabük Üniversitesi Gönüllü Hekimler Birliği Kulübü öğrencileri, bu bilinçlendirmeyle öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye ederek, öğrencileri ağız ve diş sağlığı konusunda daha bilinçli olmaya ve düzenli diş bakımını alışkanlık haline getirmeye teşvik etti.