Kontrolden Çıkan Orman İşletme Aracı Ters Döndü

Kontrolden Çıkan Orman İşletme Aracı Ters Döndü

Yayın: 06.05.2021 13:08
Paylaş:
A+ A-

Kontrolden çıkan orman işletme aracı ters döndü: 5 yaralı
Karabük’ün Yenice ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin yoldan çıkıp ters dönmesi sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, ilçeye bağlı Derebaşı Köyü’nde meydana geldi. Ersin K. idaresindeki 78 AAT 017 plakalı Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait kamyonet sürücüsünün kontrolünü kaybedip yoldan çıkarak ters döndü. Kazada sürücü ile birlikte bulunan Mustafa M., Fadime T., Merve İ. ve Süleyman S. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinden çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından önce Yenice Devlet Hastanesi’ne sonra KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.