Köse; “Esnafın Derdinden Esnaf Anlar”

Köse; “Esnafın Derdinden Esnaf Anlar”

Yayın: 30.01.2019 08:10
Paylaş:
A+ A-

CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yaparak çalmadık kapı bırakmıyor.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığı için iddialı olan Mimar Elif Köse; Safranbolu’da mutlaka değişime ihtiyaç olduğunu ve bu değişimle Safranbolu halkının hak ettikleri hizmeti alacaklarını belirtti.

Elif Köse, “Haftanın ilk gününde esnafımıza hayırlı işler diyerek çalışmalarımıza başladık. Son zamanlarda ekonomik olarak sıkıntı çekiyoruz. Esnafımızda siftah yapmadan dükkan kapattığı günler oluyor. Bende esnafım. Esnafın sıkıntılarını, dertlerini biliyorum. İlçemizin ekonomisine katkı sağlayacak esnafımıza ekonomik kaynak sağlayacak sosyal projelerimiz olacak. Esnafımızın belediyeden beklentileri var,bunları biliyorum. Birlikte çalışacağız, sorunları ortaya koyup çözümü birlikte bulacağız. Esnafın derdinden esnaf anlar, çünkü yıllardır bende Safranbolu’da iş yapıyorum.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)