Köylerdeki yaşam standartları yükselecek!

Köylerdeki yaşam standartları yükselecek!

Yayın: 07.04.2023 17:01
Paylaş:
A+ A-
Geçen ay Genel Sekreterlik görevine başlayan Şerafettin Kelleci katıldığı ilk İl Genel Meclisi toplantısında Karabük’ü daha da ileriye taşıma gayretinde olacaklarını söyledi

Karabük’te Nisan ayı İl Genel Meclis toplantıları tamamlandı.

İl Genel Meclisi Nisan Ayı Toplantılarının Son Oturumu İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Nisan ayı İl Genel Meclis toplantılarının son oturumuna katılarak, Meclis Başkanı ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

Geçtiğimiz ay Genel Sekreterlik görevine başlayan ve tanışma ziyareti kapsamında Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Genel Sekreter Kelleci, yaptığı tanışma konuşmasında; “Kamuda geçen uzun yıllar, yönetici olarak çalışmanın verdiği tecrübeyle birlikte Karabük’ün en aktif kamu kurumuna Genel Sekreter olarak atanmanın onurunu yaşamaktayım. Bu onurla siz değerli Meclis Başkanım ve Üyelerimizin alacağı kararlar ve uygulamaya koyacağımız projelerle Karabük’ümüzü daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağım” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Kelleci’nin tanışma konuşmasının ardından kendisine “hayırlı olsun” temennisinde bulunarak, uyum içerisinde çalışıp köylerimizdeki yaşam standartlarını daha ileri seviyeye taşıyacaklarını ifade ettiler.

Başkan Sözen yapılan konuşmaların ardından; yoğun ve tempolu geçen İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarında çok önemli kararların alındığını belirterek, ”İmar planları, memba tahsisleri, yenilenebilir güneş enerjisi üretecek tesislerin kurulmasına ilişkin etüt ve projelerin idaremizce hazırlanması, cam seyir terası ve bulak mencilis mağarası giriş ücretlerinin belirlenmesi, idaremizce ruhsatlandırılan doğal minarelli su kaynaklarının idare payının belirlenmesi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesindeki iş makineleri ve araçların kiralama bedellerinin belirlenmesi hususları görüşülerek karara bağlanmıştır. Almış olduğumuz kararların ilimize, ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.(Mehmet Aşar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.