KTSO İlçelerde İftar Veriyor

KTSO İlçelerde İftar Veriyor

Yayın: 13.07.2015 10:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Merkez ve İlçe İftar programları kapsamında; Ovacık, Eflani, Yenice ve Eskipazar İlçeleri ile Karabük Merkezde vatandaşlara iftar verilirken, yarın da Safranbolu’da iftar programı düzenlenecek.

İlçelerde ve merkezde verilen iftarlara Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Tuncay Özcan başta olmak üzere Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyelerinin tamamına yakınının katıldığı gözlenirken, verilen iftarlara vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği ifade edildi.

Düzenlenen İftar programlarında bir konuşma yapan Oda Başkanı Tuncay Özcan; “İçinde bulunduğumuz rahmet, mağfiret Ramazan ayının soframızı gönlümüzü paylaşmak adına bu akşam bu şirin ilçemizde üyelerimizle, misafirlerimizle birlikteyiz. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Karabük’te verdiğimiz iftarlarda üyelerimizin tamamına ulaşamıyorduk. Dolayısıyla arkadaşlarımızla aldığımız karar neticesinde üyelerimizin ayağına gelip ilçelerimizi görüp hep birlikte iftar yapalım arzu ettik. Bundan sonrada bu tür organizasyonları sık sık yapacağız. Şimdiden gelecek Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’i resmi törenle karşıladı

Yayın: 24.04.2024 16:02
Paylaş:
A+ A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’i resmi törenle karşıladı.

Steinmeier’in makam aracını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki caddede karşılayan süvariler, araca protokol kapısına kadar eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Steinmeier’i külliyenin ana giriş kapısında karşıladı. Erdoğan ve Steinmeier’in tören alanındaki yerlerini almasının ardından iki ülke milli marşları çalındı.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Muhafız Alayı Tören Kıtası’nı “Merhaba asker” diyerek selamladı. Törende, tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerler de yer aldı.

Erdoğan ve Steinmeier, merdivenlerde Türkiye ve Almanya bayrakları önünde tokalaşarak, gazetecilere poz verdi.

Baş başa görüşmeye geçen Erdoğan ve Steinmeier, heyetlerarası görüşmeye başkanlık edecek, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman mevkidaşı onuruna resmi yemek verecek.

Törende, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Güvenlik ve Dışpolitika Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile Ankara Valisi Vasip Şahin de yer aldı.