Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirildi

Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirildi

Yayın: 01.09.2015 10:39
Paylaş:
A+ A-

İl Emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda iki adet kavanoz içerisinde kubar esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Konu ile ilgili verilen bilgide, “İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; İlimiz Yeni Mahallede ikamet eden İ.B(31) ve G.B(26) isimli şahısların ikametlerinde 2 adet kavanoz içerisinde gazete kağıtlarına sarılmış vaziyette toplam daralı ağırlığı 75,14 gram gelen kubar esrar maddesi ele geçirilmiş, İ.B(31) VE G.B(26) isimli şahıslar hakkında adli işlem yürütülmüştür. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” açıklamasına yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terme’de yapılması planlanan projeler incelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde yapılması planlanan projelerle ilgili inceleme gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Terme ilçesini ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılması planlanan projelerle alakalı bir dizi incelemelerde bulunulduğunu belirterek, “İlçemiz için çok büyük hayallerimiz var. İlçemizi hak ettiği yere getirmek, projelerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadesini kullandı.