LGS’de Karabük’ten 5 Öğrenci Türkiye 1.si oldu

LGS’de Karabük’ten 5 Öğrenci Türkiye 1.si oldu

Yayın: 30.06.2022 10:54
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına Giriş Sınavı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“LGS’de 5 Öğrencimiz Tam Puan Alarak Türkiye Birincisi Oldu.”

2022 LGS sonuçlarına göre İlimiz genelinde 5 öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olmuştur.

Ülke genelinde tüm soruları doğru olarak cevaplayan 193 öğrenciden 5’inin İlimizden çıkmış olmasının nüfus ve öğrenci sayısı oranına göre çok büyük bir başarı olduğunu vurgulayan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, bu başarı bir takım başarısıdır. İdarecisinden öğretmenine, velimizden okulumuzu temizleyen hizmetlisine kadar eğitim ailemizin üstün emeklerinin karşılığıdır. Öğrencilerimizi kutluyorum, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, velilerimizi, idarecilerimizi tebrik ediyorum. Sınav her şey demek değildir.

Bakanlığımız tarafından öğrencilerimizin hizmetine sunulan yardımcı kaynaklar, testler ve yeni sınav sistemine göre hazırlanmış örnek sorularla çocuklarımız ne yaptıklarının bilincinde olarak hazırlandılar. Bakanlığımız emir ve talimatları doğrultusunda Sayın Valimizin büyük destek ve himayeleriyle Karabük Eğitim Ailesi olarak çocuklarımıza hayatın her noktasında mutlu olabilmelerini sağlamak adına en kaliteli hizmeti sunabilmek için uzunca bir hazırlık sürecini hep beraber yönettik ve şu anda da bu çalışmanın semeresini aldık.

LGS uygulamasını da sorunsuz olarak tamamladık. Birlik ve beraberlik içinde başardığımız bu sürece katkısı olan, ve yapmış olduğumuz çalışmalarda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER’e, değerli büyüğümüz Sayın Mehmet Ali ŞAHİN’e, Bakan Yardımcımız Sayın Sadri ŞENSOY’a, eğitim öğretim sürecinin her safhasında bizlerin yanında olan ve himayelerini her zaman gördüğümüz Valimiz Sayın Fuat GÜREL’e, bizlerin hep yanında olan ve işlerimizi titizlikle takip eden Karabük Milletvekillerimiz Sayın Cumhur ÜNAL ve Sayın Niyazi GÜNEŞ‘e, Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet VERGLİ‘ye, Sayın Kaymakamlarımızaİlçe Belediye Başkanlarımıza, Sivil Toplum kuruluşlarımıza, il yöneticilerimize, ilçe müdürlerime, ilçe yöneticilerime, okul yöneticilerimize ve çocuklarımızı en donanımlı şekilde yetiştirmek düstur ve gayretiyle çalışan öğretmenlerimize, bizlerin en büyük yardımcısı kıymetli velilerimize, Eğitim Ailemizin her bir ferdine en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Biz Birlikte Güçlüyüz.” dedi.

LGS’de Türkiye Birincileri

Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencimiz Şeyma Nur ÇOŞTU,

Safranbolu Emek Ortaokulu Öğrencimiz Elif BAYRAM,

Şehit Murat Akdemir Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencimiz Aslınur KARABULUT,

Karabük Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Öğrencilerimiz Deniz SERKAN ADABAŞ ve Kerem ESERLER

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.