McDonald’s Türkiye’den yeni restoran

McDonald’s Türkiye’den yeni restoran

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 20.09.2023 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – McDonald’s Türkiye, Ankara Etlik’te yeni restoranının açılışını gerçekleştirdi.

Markadan yapılan açıklamaya nazaran, dünyanın en pahalı 5. markası McDonald’s, Türkiye’deki restoran sayısını artırmaya devam ediyor.

Ürün içeriklerinin yüzde 98’ini lokal üreticilerden tedarik ederek iktisada katkı sunan McDonald’s, 2023 yılında 7500’e yaklaşan çalışan sayısıyla istihdama dayanağını de sürdürüyor.

Son olarak McDonald’s Türkiye’nin yeni restoran konseptiyle açılan Ankara-Etlik şubesinde, geleceğin restoran tecrübesi konukların hizmetine sunuluyor.

Yenilikçi dijital sipariş ekranıyla sıra beklemeden sipariş imkânı ve masaya servis hizmetinin yanı sıra paket servis hizmeti de Ankaralıları sevilen McDonald’s lezzetleri ile buluşturacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Mwaffak Kanjee, “Yeni konseptimiz ve geleceğin restoran tecrübesini Ankaralılar ile bir defa daha bir ortaya getirmenin memnunluğunu yaşıyoruz. McDonald’s Türkiye olarak yeni konseptimizi ve ikonik lezzetlerimizi Türkiye’nin her noktasına taşımaya devam edeceğiz.” sözlerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.07.2024 08:45
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri, Konuralp ve Burhaniye Mahallesi bölgelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürüttü.

Teknik ve fiziki takibe alınan E.D, Y.A.Ö. ve C.S'nin ev ve araçlarında yapılan aramada, 4 bin 550 uyuşturucu hap, 2 gram esrar, 20 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi, zanlılar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, “uyuşturucu madde ticareti yapma” suçundan tutuklandı.

Ayrıca şüphelilerden uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen 4 kişi hakkında ise “uyuşturucu madde kullanma” suçundan adli işlem yapıldı.