MediaMarkt CLUB, 6 milyon üyeye ulaştı

MediaMarkt CLUB, 6 milyon üyeye ulaştı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt Türkiye'nin, 2019 yılında elektronik perakendeciliği sektöründe başlattığı sadakat programı olan MediaMarkt CLUB, 6 milyon üyeye ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, bir yandan mağazalar açarak Türkiye'deki yatırımlarına devam ederken bir yandan da teknolojiseverler için hayata geçirdiği özel hizmetlerle “Deneyim Şampiyonu” olma iddiasını sürdürüyor.

Türkiye elektronik perakendecilik sektöründe dikkati çeken MediaMarkt CLUB, ülkenin kapsamlı sadakat programlarından biri olarak öne çıkıyor. Kullanıcılarına sunduğu cazip tekliflerle ilgi çeken program, 6 milyon üyeye ulaştı.​​​​​​​ Teknolojiseverler, MediaMarkt CLUB üyeliğiyle mağazalardan mediamarkt.com.tr'ye, çağrı merkezinden mobil uygulamaya kadar her yerde programdan faydalanarak, kendilerine özel avantajlara ulaşma imkanına sahip oluyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Endeksa mobil uygulamasını yeniledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.07.2024 16:15
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Endeksa, mobil uygulamasını yenilediğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, büyük veri analizi ve yapay zeka teknolojisiyle gayrimenkul değerleme ve bölgedeki emlak danışmanlarına ulaşma imkanı sunan Endeksa, alıcılar ve satıcılar arasında güven köprüsü oluşturuyor.

Endeksa kullanıcıları, gayrimenkullerinin güncel satış ve kira değerini kolayca öğreniyor, zaman içerisindeki değer değişimini takip ediyor.

Türkiye'nin tüm bölgelerinden binlerce emlak danışmanı, çalıştıkları portföy büyüklükleri, pazarlama süreleri ve kullanıcıların yorumları gibi kriterlere göre Endeksa'da puanlanıyor.

Kullanıcılar, gayrimenkullerinin değerini hesapladıktan sonra kendileri için en uygun emlak danışmanını belirleyerek onunla çalışma fırsatı bulabiliyor. Konut, arsa ve arazi fark etmeksizin 5 adet ücretsiz gayrimenkul değerleme hakkı kazanmak için kullanıcıların siteye kayıt yaptırmaları yeterli oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Endeksa Pazarlamadan Sorumlu Yönetici Ortağı Aylin Daylan, mobil teknolojilerin hızla geliştiği bu dönemde, kullanıcılarının ihtiyaçlarını önceliklendirerek mobil uygulamalarını tamamen yenilediklerini aktardı.

Daylan, “Uygulamamız sayesinde kullanıcılarımız her an her yerde gayrimenkullerinin değerini kolay ve hızlı bir şekilde hesaplayabilecek, bulundukları konumdaki gayrimenkul piyasasını anında görebilecek. Aynı zamanda satış kararı vermeleri halinde, bölgelerindeki en iyi emlak danışmanlarına ulaşabilecek ve mülklerini hızlı ve değerinde satış imkanını yakalayacak.” ifadelerini kullandı.

Hem iOS hem de Android platformları için kullanılabilir olan uygulama, lansmana özel fırsatlar sunuyor. Endeksa, mobil uygulamasını indirip giriş yapan herkese konut, arsa ve araziler için 5 adet değerleme hakkının yanı sıra lansmana özel bir adet Konut Elektronik Değerleme Raporu hediye ediyor. Ayrıca, Premium+ ve Platinum paket üyeliklerinde de yüzde 15 indirim sağlanıyor. Uygulamayı indiren tüm kullanıcılar, lansmana özel avantajlardan yararlanabilecek.