MediaMarkt Gamezone alanlarında oyunseverleri son teknolojiyle buluşturuyor

MediaMarkt Gamezone alanlarında oyunseverleri son teknolojiyle buluşturuyor

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 30.09.2023 08:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, 2017'de Türkiye’de bir birinci olarak mağazalarında kurduğu Gamezone alanlarında tüm oyunseverleri son teknolojiyle bir ortaya getiriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya nazaran, geniş eser yelpazesiyle teknoloji severlere konforlu alışverişin keyfini sunan, elektronik perakendecisi MediaMarkt, 89 mağazasındaki özel Gamezone alanlarında, oyunseverlerin son çıkan oyun konsollarını, aksesuarları, yazılımları ve oyunları deneyimleyebilecekleri eşsiz bir “Gaming” ortamı sunuyor.

MediaMarkt'ın Gamezone alanları, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch üzere son teknoloji oyun konsolları, en yeni oyunlar ve klasikler dahil geniş bir oyun kütüphanesi, kumandalar, kulaklıklar, klavyeler, mouselar üzere çeşitli oyun aksesuarları, uzman işçi tarafından sunulan oyun konsolu, oyun ve aksesuar tavsiyeleri üzere profesyonel danışmanlık hizmeti ve turnuvalar, lansmanlar ve özel etkinlikler üzere heyecan verici oyun aktiflikleri sunarak oyunseverler için hoş tecrübe vaat ediyor.

MediaMarkt’ın Gamezone alanları, tıpkı vakitte oyunseverler için bir buluşma noktası olarak öne çıkıyor. Gamezonelarda oyun tutkunları hem favori oyunlarını satın almayı düşündükleri ekipmanlarla deneyimleyebiliyor hem de öteki oyunseverlerle bu tecrübelerini paylaşabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Konseyi Üyesi (COO) Hulusi Acar, MediaMarkt olarak tecrübesi kesimin ayrılmaz bir modülü olarak gördüklerini ve bu tecrübesi farklı bir halde tanımladıklarını belirterek, “Deneyim, bizim için eserlerin satışından öte, müşterilerimize sunulan bütüncül bir paha olarak konumlanıyor. Uzmanlığımız, geniş eser yelpazemiz ve eserleri deneyimletebilme kabiliyetimizle müşterilerimizin en büyük yardımcısı ve destekçisiyiz. Tüketicilere, mağazalarımızda ve tüm dijital platformlarda en âlâ ‘Alışveriş Deneyimini’ yaşatmak için çalışıyoruz. Türkiye’de 89 mağazamızda hizmet veren Gamezone alanlarımıza tüm gamerları davet ediyoruz’’ sözlerini kullandı.

Türkiye’de bir prensip imza attığı Gamezone’lar ile tecrübe alanında liderliğini sürdüren MediaMarkt, oyunseverlerin teknoloji ve cümbüş dünyasında daha fazla keyif alabilmeleri için Gamezone alanlarını geliştirmeye ve yenilikçi eserleri sunmaya devam ediyor. Bu alanlar, oyunseverlere oyunları daha derinlemesine deneyimleme bahtı sunarak her yaş kümesinden oyuncuyu cezbediyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta 19 Mayıs konseri Erbaa’daki patlama nedeniyle iptal edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Erbaa ilçesinde, bir bağ evinde meydana gelen patlamada 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralanması nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılması planlanan konser iptal edildi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Erbaa ilçesinde bir patlamanın yaşandığını hatırlattı.

Yazıcıoğlu açıklamasında, “Erbaa Karayaka'da meydana gelen patlama dolayısıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenleyeceğimiz konserimiz iptal edilmiştir. Patlamada yaralanan askerlerimize, vatandaşlarımıza ve tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun. Yüce Rabb'imden şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Karayaka beldesi Hürmüzlü Mahallesi'nde dün akşam bir bağ evinde bulunan bazı kişilerin yüksek ses çıkardığı ve çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekibi sevk edilmiş, adrese varan ekipler, içeri girdiklerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana gelmişti. Olayda 5'i jandarma personeli 7 kişi yaralanmıştı.

Bu arada, Tokat Valiliği öncülüğünde faaliyet gösteren Tokat Kadın Kooperatifleri Satış Ofisi ile Valilik tarafından oluşturulan Tokat Komana Markası tanıtımının da aynı nedenle ertelendiği bildirildi.