MediaMarkt, kendi markalarını satışa sundu

MediaMarkt, kendi markalarını satışa sundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.05.2024 12:15
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, kendi markaları olan PEAQ, KOENIC ve ISY'yi satışa sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, televizyon, televizyon askısı ve beyaz eşya-ev aletleri kategorilerinin yer aldığı 3 farklı markasını Türkiye'deki mağazalarında ve internet sitesinde tüketicilerle buluşturuyor.

Tüketiciler, kullanıcı dostu ürün gruplarıyla orta ve orta-üst segmentte yüksek teknolojiye sahip ürünlere erişebilecek.

Televizyon markası olan PEAQ, 5 farklı modeliyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 32 inçten 55 inçe kadar farklı boyut seçenekleri bulunan televizyonlar WebOS işletim sisteminin yanı sıra sihirli kumanda özelliğiyle de dikkati çekiyor.

Televizyon askı aparatı markası olan ISY, evrensel kullanım özelliğiyle 5 farklı modelde tüketicilerin hizmetine sunuluyor.

Beyaz eşya ve ev aletleri kategorilerinde ürünlere sahip KOENIC markasının 4 farklı modelde mikrodalga fırını, 2 farklı modelde premium süpürgesi, dikey süpürge ve 5 farklı modelde dönemsel ürün grupları bulunuyor. Markanın tüm ürünleri fiyat-performans ürünleri olarak dikkati çekiyor.

Gelecek dönemde hem küçük ev aletleri hem de beyaz eşya kategorisinde B Plus segmentte enerji dostu ve yüksek teknoloji ürünler tüketicilerle buluşacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.