MediaMarkt Türkiye’den yurt dışına üst seviye atama

MediaMarkt Türkiye’den yurt dışına üst seviye atama

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 07.10.2023 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Faruk Kocabaş, MediaMarkt Saturn Küme içerisindeki en kıymetli pazarlardan biri olan MediaMarkt İspanya’ya atandı.

Şirketten yapılan açıklamaya nazaran, MediaMarkt Türkiye'den şirketin küresel tertibine üst seviye atama gerçekleşti. 2023 başından beri MediaMarkt Türkiye CEO'su olan ve MediaMarkt İspanya CEO'luğuna getirilen Kocabaş, yeni misyonuna 1 Kasım'da başlayacak.

MediaMarkt Türkiye'ye 2016'da satın almadan sorumlu idare heyeti üyesi (CPO) olarak katılan, akabinde da vazifesine ticaretten sorumlu icra şurası üyesi (CCO) olarak devam eden Faruk Kocabaş, 2023 başından beri MediaMarkt Türkiye CEO'su olarak misyon yapıyordu.

Markanın pazar liderliği seyahatine büyük katkılarda bulunan; MediaMarkt Türkiye'nin kümede en yüksek büyümeye sahip ülke olmasına liderlik eden; strateji, kategori idaresi, satın alma, fiyatlandırma, satış sonrası operasyonlar, lojistik, talep planlaması ve ticari pazarlama üzere alanlarda uzun yıllara dayanan tecrübesiyle dikkati çeken Kocabaş, Türkiye'deki başarılı mesleğinin akabinde artık de vazifesine MediaMarkt İspanya CEO'su olarak devam edecek.

Uluslararası şirketlerdeki uzun mesleği boyunca her vakit başarılı işlere imza atan ve Türkiye'de Türk Philips Ticaret AŞ ve TP Vision Elektronik Ticaret AŞ'de, Hollanda'da Philips Consumer Lifestyle BV ve MMD Monitors & Displays Nederland BV'de üst seviye vazifeler üstlenen Kocabaş, ODTÜ İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Mankurt” adlı oyun sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Azerbaycan Devlet Pandomim Tiyatrosu, “Mankurt” adlı oyunu Trabzon'da sahneledi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce düzenlenen “24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” kapsamında, Türk dünyasının ünlü yazarı Cengiz Aytmatov tarafından yazılan oyun, Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ceyhun Dadaşov'un yönettiği tek perdelik oyunda, Nargilıe Qaribova, Behruz Ahmedli, Sabina Hacıyeva, Elnur İsmayılov, Nurlan Rüstemov, Ali Alizade, Solmaz Bedelova, Sabire Hasanova, Cavad Nuriyev, Nurida Musabeyli, Elxan Şahaliyev, Ramiz Ismayılov ve Natella Bedelova rol alıyor.

Büyük beğeni toplayan oyunda, “Gün olur asra bedel” adlı eserde geçen “mankurtlaştırma”dan esinleniliyor.

Öte yandan 2 Mayıs'ta başlayan ve 15 Mayıs'ta sona erecek festival kapsamında yarın, Azerbaycan Devlet Pandomim Tiyatrosu “Mankurt” ve Van Devlet Tiyatrosu'nun “Şifreli Köpek” oyunları sahnelenecek.