Medikar Hastanesi Yeni Hedeflerini Açıkladı

Medikar Hastanesi Yeni Hedeflerini Açıkladı

Yayın: 01.05.2015 09:57
Paylaş:
A+ A-

Özel MEDİKAR Hastanesine yeni atanan Genel Müdür ve Başhekimi, Mesul Müdür Op. Dr Ziya Boyacıoğlu, basınla tanışma toplantısı düzenleyerek ileriye dönük yeni projeleri ve açmayı hedefledikleri üniteleri anlattı.

Bugüne kadar basınla ilişkilerin kopuk olduğuna dikkat çeken Boyacıoğlu, 15 gün önce göreve geldiğini ve aslen Çorum İskilip’li olmasından dolayı coğrafik yapı ve insan anlamda bir yer olduğundan zorluk çekmeden Karabük’e alıştığını söyledi.

Hizmet kalitesini daha ileriye getirmek Karabük ve bölge halkına kaliteli verimli hizmeti sunmak için göreve geldiklerini de anlatan Op. Dr Ziya Boyacıoğlu, “Hastaneyi Kuran, bugün ki aşamasına gelen tüm Yöneticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim, böylesi bir yapı ülkemizde 5-6’yı geçmez burayı el birliği ile sahiplenmeliyiz 20 yıllık meslek hayatımda insan ve hastaya çok değer veririm. Bunu da her zaman hissettirmeye çalışırım. Şeyh Edip Ali’nin bir deyişine çok inanırım ‘İnsanı Yaşat ki Devlet yaşasın’ felsefesine inanırım. İnşallah bu öncelikle insanı ve hizmeti önceleyerek Karabük ve bölge halkına daha iyi hizmetler vermeye, hizmet kalitesini arttırmaya çalışacağız. Biz siz basın mensuplarından destekler beklerim, hatası olan bir işi yapıyoruz, bu işi asgariye indirmemiz gerekiyor. Üniversite ve devlet hastanesinin yeni yapılanması burada da MEDİKAR hastanesinin olması taşra ve merkez illere göre Karabük’ün sağlık alanı açısından iyi görüyorum. MEDİKAR para kazanıyor fakat paranın yönetimi anlamında sıkıntılar yaşanmış. Ekonomik sıkıntıları olan bir hastane değil. Böyle bir hastanenin ekonomik sıkıntıya düşmesi de üzücü olur. Yatak sayısı, barındırdığı branşlar ve verdiği hizmet çeşitleri ve işçi sayısı anlamında baktığınızda olumsuz bir kanat, moral bozucu hadiseler ciroyu bir kısım düşürmüş ama gelecek adına son derece iyi görüyorum” dedi.

Hastanede 13 hekim eksiğinin olduğunu ve süratle tamamlayacaklarını ifade eden Boyacıoğlu, “Karabük’te yapılamayan işlerin Ankara ve İstanbul’dan getirilecek yeni hekimlerle MEDİKAR’ı ileriye getirecektir. Yeni hizmetler getireceğiz. Biliyorsunuz bölgenin tek kalp damar,kardiyoloji servisine sahibiz ve bu bölümü destekleyeceğiz. Gelecek hekimlerimizin marka değerde olmasına özen göstereceğiz. Ayrıca hastanemizde kısırlık tedavisi gibi yeni hizmetleri getireceğiz. Onkoloji konusunda çalışmalarımız süratle devam ediyor. Bu hastane bir akreditasyon belgesi olan CAS lamaya çok yakın bir hastane. Bunu sağlarsak, dünya ve Türkiye sağlık pastasından Karabük ciddi bir pay alabilir. Burada yapılamayan bir dizi ameliyatlar, Obazite ve Metabolik cerrahi ile kozmateloji ve Transplenton ünitesi yok. Yapacak iş çok. Herkesin yaptığı işlerden farklı işler yapılabilir. Binan altyapısı ve kadro yapısı buna hazır” ifadesinde bulundu.

Tanışma kahvaltısında Başhekimin yanı sıra, Başhekim Yrd. Dr. Mehmet Coşkun, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü, İletişim Medya Müdürü, Destek Hizmetleri ve Hasta Hizmetleri Müdürleri de hazır bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nin geleneksel iftarı yoğun ilgi gördü

Yayın: 28.03.2024 18:47
Paylaş:
A+ A-

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ramazan iftarına bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Yaylacık’ta kahveler meydanında düzenlenen iftar programına siyasi parti adayları, muhtar ve muhtar adayları da katılım sağlarken mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Yaylacık ramazan iftarı organizasyon komitesi bir mesaj yayımlayarak katılımcılara teşekkür etti. Komite mesajında; “Geleneksel Yaylacık iftarımıza katkılarından dolayı;

Çatalzeytin yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kuruluna, Dernek üyelerimize,

Karabük Yaylacıkspor kulübü sporcuları ve yönetim kuruluna,

Her memleketten gönüllü hayırsever dostlarımıza,

iftarımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 1300 değerli misafirlerimize,

bizzat arayarak ve mesaj atarak mazeretleri dolayısı ile katılamayan kardeşlerimize,

organizasyon komitesine, yardımlarını esirgemeyen yemek dağıtım ekibine,

aşçımıza ve yardımcı ablalarımıza etkinliğimizin başlangıcından bitişine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kulandı.

Karabük Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk de yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle seslendi; “1300 kişiye yakın misafirlerimizle Bugün burada güzel bir birlikteliği ortaya koyduk. İftarımıza katılım sağlayan tüm siyasi parti yöneticilerine, mahalle sakinlerimize, uzaktan yakından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, Allah bizi onlardan ayırmasın. Ramazan; gönüllerin, insanların bir araya geldiği, sofrada buluştuğu bir aydır. Biz de bugün bunu gerçekleştirdik. Her yıl burada iftar programımızı yapıyoruz. Her yıl da aynı şekilde o heyecanı görüyoruz.

İyi ki varsınız. Destek veren ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun Allah yardımlarını kabul etsin.”