“Medya Çalışanlarımızın Yanında Olduk”

“Medya Çalışanlarımızın Yanında Olduk”

Yayın: 24.07.2023 18:33
Paylaş:
A+ A-

“Medya çalışanlarımızın her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz”

AK Parti Karabük Milletvekili Ali KESKİNKILIÇ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keskinkılıç mesajında; “Basın, tarafsızlık, doğruluk ve objektiflik ilkeleriyle toplumu bilgilendirmekte ve aydınlatmaktadır. Gazeteciler, tarafsızlık, doğruluk ve güvenilirlik ilkeleriyle haberleri kamuoyuna ulaştırma sorumluluğunu üstlenerek, demokrasinin temel direklerinden birini oluşturuyor, objektif olmaktan ödün vermeden, özveri ve cesaretle çalışmaktadırlar.

Basının fedakarlığı ve mesleki özverileri, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve doğru bilgilere ulaşması için kritik bir rol oynamaktadırlar. Gazetecilik, özgür ve demokratik bir toplumun inşasında en değerli araçlardan biridir.”

Dezenformasyonun, yalan haberin kolaylıkla yayılabildiği bugün, toplumun doğru ve gerçek bilgiye erişiminin ilkeli ve objektif medya çalışanları sayesinde mümkün olabildiğini belirtmek isterim.

“Kamuoyunun doğru bilgilendirmesi adına özveriyle görevlerini yerine getiren basının sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam edeceklerine olan inancım tamdır. Meslek ahlakı ve gazetecilik ilkelerine sadakatle bağlı kalarak bu büyük sorumluluğu üstlenen medya çalışanlarımızın bizler her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Daha rahat ve güvenli çalışma şartlarına kavuşabilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Başta Kıymetli Karabük basınımız olmak üzere büyük bir gayret ve özveri ile görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bu Bayramı’nı kutluyor, her birine görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük 1. Amatör Ligi Final Maçı Heyecanı!

Yayın: 03.05.2024 12:06
Paylaş:
A+ A-

Bu hafta sonu, Karabük 1. Amatör Ligi’nin büyük finali için nefesler tutuldu. Eskipazar Belediyespor ve Asd Eflani Spor takımları, şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecekler.

Eskipazar Belediyespor, B Grubu’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Grubunu ikinci sırada tamamlayan takım, çeyrek finalde 5000 Evler Spor’u 90+12’de bulduğu golle 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde ise Dökecek Futbol Kulübü ile zorlu bir mücadele yaşadıktan sonra 117. dakikada bulduğu golle 4-3 galip gelerek finale yükseldi.

Diğer finalist Asd Eflani Spor ise yarı finalde rakibini 5-1’lik skorla geçerek adını finale yazdırdı.

Final heyecanı, 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 16:00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda yaşanacak. Futbol tutkunları, bu mücadeleyi kaçırmamak için sabırsızlanıyor.

Heyecan dolu final maçının sonucunu bekleyip, şampiyon takımı görmek için futbolseverlerin gözleri bu önemli karşılaşmada olacak.