Merakla Beklenen Adaylar Belli Oldu

Merakla Beklenen Adaylar Belli Oldu

Yayın: 08.04.2015 09:38
Paylaş:
A+ A-

Siyasi partilerde ki aday adaylık sürecinden sonra günlerdir büyük bir merakla beklenen milletvekili kesin adayları dün akşam saat:17.00 itibarıyla belirlendi.

Milletvekili adaylarının belirlenmesi dün sona erdi. Partiler aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna verirken, AKP birinci sıradan Osman Kahveciyi, İkinci sırada Sedat Namal’ı, Milliyetçi Hareket Partisi de birinci sıradan Durmuş Yalçın, ikinci sıradan da Ayhan Akbaş’ı gösterdi

7 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi partilerin adayları ve sıralamaları dün belli oldu. Karabük’te ön seçim ile adaylarını belirleyen Cumhuriyet Halk Partisinde milletvekili adayları 29 Mart tarihinde belli olurken, diğer siyasi partilerin milletvekili adayları dün belli oldu. AKP’DE KAHVECİ VE NAMAL.

Milletvekili aday adayının en fazla olduğu Adalet ve Kalkınma Partisinde birinci sıra milletvekili adayı mevcut milletvekili Osman Kahveci olurken, ikinci sırada ise Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Sedat Namal Oldu.

AK Partide aday adayları başvurularının yapılmasından sonra Karabük kamuoyunda ön plana çıkan Osman Kahveci ve Sedat Namal ve Karabük Üniversitesi rektörlüğünden istifa eden Burhanettin uysal’ın isimleri ön plana çıkarken,Osman Kahveci’nin ve Sedat Namal’ın milletvekili adayı olarak belirlenmesi fazla sürpriz olarak değerlendirilmedi.

MHP’NİN ADAYLARI DURMUŞ YALÇIN ve AYHAN AKBAŞ

Milliyetçi Hareket Partisinde 6 isim aday adaylık için başvuruda bululurken ilk olarak milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Durmuş Yalçın birinci sıradan milletvekili aday adayı gösterildi. Milliyetçi Hareket Partisinde ikinci sırada milletvekili adayı ise Ayhan Akbaş gösterildi.

CHP’NİN ADAYLARI 29 MARTTA BELLİ OLMUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisinde milletvekili adayları 29 Mart tarihinde yapılan ön seçim ile belli olmuştu. Cumhuriyet Halk Partisinden birinci sırada Cevdet Akay, ikinci sırada ise Mustafa Akay milletvekili adayı olarak belirlenmişti.

HDP’de ADAYLARINI BELİRLEDİ

Halkların Demokratik Partisi Karabük’ten Müşerref Serap Yolcu ve Sadık Uçal’ı milletvekili adayı olarak gösterdi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TOGÜ’lü öğrenciler güreşte Türkiye şampiyonu oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Konya’da düzenlenen İsmail Güzel U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden (TOGÜ) üç öğrenci birinci oldu.

TOGÜ'den yapılan açıklamaya göre, İsmail Güzel U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 24-26 Nisan tarihlerinde Konya Karatay Spor Salonu'nda düzenlendi.

Şampiyonada mücadele eden TOGÜ öğrencileri Nazar Batır 76 kilo, Fatih Altınbaş 92 kilo, Rıfat Eren Gıdak da 97 kiloda Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.