İYİ Parti Lideri Akşener, Safranbolu’ya Geliyor: Değişim ve Dönüşüm Yolda!

İYİ Parti Lideri Akşener, Safranbolu’ya Geliyor: Değişim ve Dönüşüm Yolda!

Yayın: 06.03.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

IYI Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Safranbolu Belediye Başkan adayı Hakan Peker’e destek vermek amacıyla 9 Mart günü Safranbolu’ya geliyor. Akşener’in ziyareti, partisinin Safranbolu Belediyesi’ni kazanma hedefine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Hakan Peker’in IYI Parti’nin Safranbolu’da yapacağı değişim ve dönüşüm vaatleri, bölge halkı tarafından olumlu karşılanıyor. Akşener’in destek ziyareti, adaylarına verdiği güvenin ve öneminin altını bir kez daha çiziyor.

Meral Akşener’in Safranbolu ziyareti, partisinin yerel seçimlerdeki iddialı duruşunu gösterirken, bölge halkına da umut ve heyecan veriyor. Safranbolu’nun geleceğine dair umut dolu mesajlar verecek olan Akşener, bu ziyaretiyle Hakan Peker’e verdiği destekle birlikte şehrin dönüşümüne katkı sağlayacak adımların atılmasını sağlayacak. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de uyuşturucuyla yakalanan 2 zanlı gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de uyuşturucuyla yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, şüphe üzerine durdurulan araçta ve içindeki Serkan O. ile Samet O'nun üzerinde arama gerçekleştirdi. Aramada, 59 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.