Merhum Gazeteci Tuncer Ersözlü’ye Hüzünlü Veda

Merhum Gazeteci Tuncer Ersözlü’ye Hüzünlü Veda

Yayın: 05.02.2016 10:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük Basının duayen gazetecisi, Karabük Postası Gazetesi imtiyaz sahibi,Karabük Gazeteciler Cemiyeti kurucu başkanı Tuncer Ersözlü bu sabaha karşı tedavi olduğu hastanede hayatını kaybetti.

İki kız ve bir erkek çocuk babası Merhum Tuncer Ersözlü’nün dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze törenine Karabük milletvekili Prof.Dr.Burhanettin Uysal ile birlikte basın camiası ve çok sayıda sevenleri katıldı.

1956 Yılında 15 yaşında Zonguldak’ta gazetecilik mesleğine başlayan Tuncer Ersözlü, Babası Ali İhsan ve Ağabeysi Necmettin Ersözlü’nün yanında 1990 yılına kadar mesleğini sürdürdü.

1990 Yılında ağabeysinden devir aldığı Karabük Postası gazetesinin imtiyaz sahibi olan Tuncer Ersözlü, 75 yaşında uzun süredir tedavi gördüğü Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesinin yoğun bakım servisinde bu sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.

Anadolu basınına çok uzun yıllar hizmet eden,ilkeli ve dürüst gazetecilik anlayışı ile her zaman örnek davranış sergileyen Duayen gazeteci Tuncer Ersözlü dün ikindi namazına müteakip Şirinevler camiinde kılınan cenaze namazının ardından,Kemal Güneş caddesinde yıllardır birlikte olduğu esnaf dostlarıyla da vedalaştıktan sonra Öğlebeli aile mezarlığında toprağa verildi.

Bölgenin Sesi Gazetesi olarak, Merhum Tuncer Ersözlü’ye Allah’tan rahmet,kederli ailesi ve sevenlerine başsağllığı diliyoruz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz, Karabük Merkez Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Yayın: 08.05.2024 10:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz Karabük Merkez Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.Valilik Büyük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Vali Mustafa Yavuz, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, kamu kurum ve kurumlarının müdür ve amirleri ile Karabük Merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında tekrar ve yeni seçilen muhtarları tebrik ederek başarılar diledi.

Mahalle ve köylerimizin ihtiyaç ve sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, muhtarlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli iletişim halinde olmasının önemine değinen Vali Mustafa Yavuz; uyuşturucuyla mücadelede ve afet yönetiminde muhtarların katkısının öneminin altını çizdi.

Muhtarların, mahalle ve köylerini temsil etmelerinin yanı sıra Karabük’ü temsil ettiklerininde önemine değinen Valimiz Mustafa Yavuz, hiçbir mahalle ve köyümüzde aç ve açıkta kimsenin kalmaması konusunda muhtarlarımızın duyarlı olmalarını istedi.

Toplantı, muhtarların taleplerini iletmelerinin ardından, Muhtarlık Sistemi, Muhtarlık Müessesesi ve Organları, Muhtarın Görevleri Yetki ve Sorumlulukları, Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Muhtarlarca Şüpheli Adres Bildirimi, ve Metruk Yapı Bildirimi Modülü eğitim konularında eğitim ve bilgilendirme sunumlarıyla sona erdi.