Mescier D.Ç’de ara zam ek protokolü imzalandı

Mescier D.Ç’de ara zam ek protokolü imzalandı

Yayın: 03.08.2023 13:36
Paylaş:
A+ A-

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı  Yunus Değirmenci ve Genel Merkez Yönetiminin verdiği destekle, Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanz Kenan Yılmaz’ın önderliğinde Mescier D.Ç’de çalışan 600 işçiye  de %34 ara zam yapılarak, maaşlarında iyileştirme yapıldı.

Diğer özel sektör Demir Çelik kuruluşlarında olduğu gibi Mescier D.Ç çalışanlarına sağlanan ücret iyileştirmesi ile ilgili şube başkanımız Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada:“Yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı toplumun her kesiminde kendini en ağır şekilde gösteriyor. Maalesef ülkemiz bir darboğazdan geçiyor. Çalışanları hayat pahalılığının altında ezdirmemek için şartların elverdiği ölçüde üyelerimizi korumaya çalışıyoruz. Bugün de Mescier D.Ç. Sahiplerinden Sayın Mehmet Mescier ile yaptığımız görüşmeleri sonuçlandırdık. Sayın Mescier’in sağduyulu davranışı ile buradaki üyelerimizin ücretlerinde de asgari ücret artışı oranında %34 iyileştirme yapılmıştır. Sayın Mehmet Mescier’e teşekkür ederken, çalışanlara da hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.

Bölgede yetkili olduğumuz birçok Demir Çelik şirketlerinden %34’lük bir ara iyileştirme almaya devam ederken, önümüzdeki günlerde de Kardemir A.Ş. Yönetimi tarafından da aynı yöndeki talebimizin olumlu sonuçlanmasını umut ediyoruz.”(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.