Bölgenin Sesi Gazetesi
 

Mezarlığın Duvarında Ölü Bulundu

Yayın: 18.05.2015 09:46
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu ilçesinde mezarlığın duvarının kenarında çöpçüler tarafından erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, belediyeye ait çöp kamyonun çöpleri boşlatmak için çöplüğe gittiği sırada Safranbolu mezarlığının duvarının kenarında yerde yatan bir şahsa rastladı. Temizlik görevlileri kamyonu durdurarak yerde şahsın cansız bir şekilde yattığını fark etmesi üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Bunun üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, yaptıkları ilk incelemede şahsın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri bölgeyi şeritle çevirerek kontrol altına aldıktan sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemede ölen şahsın İsmail Çakır (59) isimli bir vatandaş olduğunu tespit etti. Bu sırada Çakır’ın çalan telefonuna cevap veren polis memuru, İsmail Çakır’ın bir rahatsızlık geçirdiğini ve arayan kişiye karakola gelmesini istedi. İlk belirlemelere göre Çakır’ın kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerinde duran cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çakır’ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi üzerine Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da tırın çarptığı bisikletin sürücüsü ağır yaralandı

Yayın: 25.09.2023 20:48
Kaynak: AA
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde tırın çarptığı bisikletin sürücüsü ağır yaralandı.

Mehmet K. yönetimindeki 61 K 5015 plakalı tır, Samsun-Sinop kara yolu Kolay Kavşağında bisikletli Saim Gün'e (78) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tırın altında kalan Saim Gün ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 Acil Sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gün, müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.