MHP 25.Dönem Milletvekili Yalçın’dan Gazetemize Ziyaret

MHP 25.Dönem Milletvekili Yalçın’dan Gazetemize Ziyaret

Yayın: 20.04.2016 10:32
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi 25.dönem milletvekili Durmuş Yalçın gazetemize yaptığı ziyarette çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Partisinin şu an Karabük’te yok denecek kadar suskun olduğunu ve hiç bir şekilde muhalefet yapmadığının altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi 25.dönem milletvekili Durmuş Yalçın, “nedenini bilmiyorum ancak MHP Karabük’te yok denecek kadar suskun.Şuan Karabük’te sağ parti olarak bir tek AK Parti var ve partililerimiz de bundan son derece rahatsız” dedi.

Ülke de her geçen gün artan umutsuzluk ve çaresizliğin yaşandığına dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi 25.dönem milletvekili Durmuş Yalçın, “Türkiye Milliyetçi Hareket Partisinin başında Meral Akşener’i görmek istiyor.Milliyetçi Hareket Partililer Meral Akşener’de umut görüyor.Sayın Akşener’de bir liderde olması gereken vasıfların hepsi var.Bu yüzden partimizin artık bir kabuk değiştirmesi lazım.Bakın 1 Kasım seçimlerinde 80 milletvekilinden 40 milletvekiline düştük.Bunun adına konjonktür deniyor.Halbuki Milliyetçi Hareket partisinin yükselmesi için iyi bir konjonktür oluşmuştu. Maalesef partimiz her geçen gün kan kaybediyor.Bu şartlarda bu partiyi bir an önce toparlayacak tek lider Sayın Meral Akşener’dir” açıklamasına yer verdi.

Diğer yandan, MHP genel başkan adayı Meral Akşener’in partiden ihraç edilmesi konusuna da değinen Yalçın, “yasalara göre sayın Akşener’in partiden ihracı söz konusu değildir.Bırakın kurultay yapılsın ve demokratik bir seçimle yeni genel başkanımızı belirleyelim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.