MHP İl Başkanı Gedikoğlu sosyal medya hesabından teşekkür etti

MHP İl Başkanı Gedikoğlu sosyal medya hesabından teşekkür etti

Yayın: 31.03.2024 23:52
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu seçimlerin sona ermesi ile birlikte sosyal medya hesabından bir teşekkür açıklaması yaptı.

Başkan Gedikoğlu açıklamasında” Değerli Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Karabük’lü hemşehrilerim; Göreve geldiğimiz 6 aylık süreç içerisinde teşkilatlarımızın her kademesi ile Karabükümüze ve Partimize elimizden geldiğinden fazlasını yapmaya çalışarak mücadele ettik.

Yerel seçimler süresi boyunca yapmış olduğumuz çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan İl ve İlçe Yöneticisi arkadaşlarımıza, Kaçep birimimize, mahalle temsilcilerimize, Davamıza gönül vermiş Ülküdaşlarımıza ve Ülkü Ocakları’nın yiğit bozkurtlarına teşekkür ediyoruz.

15 yıllık görev süresi boyunca şehrimize sayısız eser kazandıran, Parti teşkilatlarımızı layığıyla temsil ederek bizleri her platformda gururlandıran Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili Beyefendiye teşekkür ediyoruz.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sandıklarda bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize ve dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Özdenur Özmez’den 15 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:36
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Milli güreşçi Özdenur Özmez, Yunanistan'da düzenlenen 15 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 62 kiloda Avrupa şampiyonluğu elde etti.

Belediye İskilipspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Özmez, Avrupa Şampiyonası final karşılaşmasında Letonyalı rakibi D. Markova'yı 8-7 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu.

Müsabakanın ardından düzenlenen ödül töreninde altın madalyasını alan Özmez, takım arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.