Bölgenin Sesi Gazetesi
 

MHP İl kongresi 17 Eylül’de tek adayla yapılacak

Yayın: 26.08.2023 22:23 |Güncelleme: 28.08.2023 01:29
Paylaş:
A+ A-
MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar 17 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan MHP Karabük İl Kongresinde aday olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.
7 Yıldır MHP İl Başkanı olarak görevinde bulunan Dr. Adem Kar işlerinin yoğunluğu sebebiyle aday olmayacağını açıkladı.
Başkan Kar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Çok kıymetli Karabüklü hemşehrilerim ve Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarım;
Yedi yıldır büyük bir onur ve şerefle sürdürdüğüm, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük il Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle Genel Başkanımız Sn Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn Prof.Dr Edip Semih Yalçın beyefendinin yüksek müsaadeleri ile 17 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan ve Tek liste halinde gidilecek olan İl Kongremizde, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda MHP Karabük İl Başkanlığı görevimi yıllardır büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız ve bu bayrağı daha yukarı taşıyacağına inandığım, davamızda büyük emekleri olan sevgili Cenk Gedikoğlu kardeşime devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yarım asrı aşkın süredir devam eden bu kutlu yürüyüş yükselerek devam edecektir.
Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum davamın başta Genel Başkanım Sn Dr.Devlet Bahçeli’nin emrinde Genel Merkezimizin ve Karabük Teşkilatımızın her zaman yanında olduğumu gururla ifade ediyorum.
Bu kutlu davamızda gece gündüz mücadele ettiğimiz Başta Karabük Belediye Başkanımız Ağabeyim Rafet Vergili olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, tüm teşkilat kademelerimize üyelerimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunarım.”(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Dinçer Lojistik Demoday 2023 başlıyor

Yayın: 07.12.2023 00:24
Kaynak: AA
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Dinçer Lojistik tarafından sektörde faaliyet gösteren girişimleri desteklemek amacıyla iki yıldır düzenlenen Dinçer Lojistik Demoday'in üçüncü dönemi başlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, başvuruların 10 Aralık'a kadar süreceği Dinçer Lojistik Demoday; lojistik-tedarik zinciri ve perakende süreçleri temelinde yapay zeka, robotik, mobilite, iş zekası ve blockchain teknolojileri gibi pek çok alanda faaliyet gösteren startup'lar için önemli bir fırsat sunacak.

Birincinin 150 bin TL, ikincinin 100 bin TL ve üçüncünün 75 bin TL ödül kazanacağı etkinlik, bu sene ilk defa Ataşehir DasDas sahnede yüz yüze düzenlenecek.

20 Aralık'ta düzenlenecek etkinlikte yarışacak projeleri Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Dinçer Lojistik CTO'su Murat Şencan, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı Hakan Kırımlı, Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Türkay, Strateji ve İş Geliştirme Danışmanı Arda Berkay Çağın, Webrazzi Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Arda Kutsal, Halk Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Zafer Mustafaoğlu, P&G Satın Alma Direktörü Filiz Mahir ve Fazla Üst Yöneticisi (CEO) Olcay Silahlı değerlendirecek.

Etkinlikte para ödülünün yanı sıra sektör profesyonelleri ve mentorlar ile çalışma, iş bağlantıları ve yatırım fırsatı gibi imkanlar sunulacak.

– “Etkinliğe ilgi her geçen yıl artıyor”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, geçen yıl 100'ü aşkın girişimin başvurduğu, 12 startup'ın ise finalde yarıştığı Demoday’e gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını bildirdi.

İki yıldır düzenledikleri etkinliğin bu sene üçüncü dönemini başlattıklarını kaydeden Dinçer, şu açıklamalarda bulundu:

“Geride bıraktığımız yıllara bakarsak giderek artan bir ilgiden söz edebiliriz. Biz bu etkinlikle, sektörde yenilik yaratan, bir soruna çözüm üreten ya da parlak fikre sahip girişimlere kendilerini gösterme şansı sunuyoruz. Daha önce etkinliğimize katılan tüm startup'larla ilişkimizi sürdürüyor, kalıcılı ilişkiler kurmaya gayret ediyoruz. Girişimcileri ve girişimci adaylarını, iş fikirleriyle ve yenilikçi çözümleriyle birlikte sektörün geleceğine yön vermeye çağırıyoruz. Özellikle ana iş kolumuz lojistik ve tedarik zincirinin tamamını kapsayacak şekilde robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası, endüstri 4.0 alanlarında yenilikçi çözümler sunan startup'ları etkinliğimize davet ediyoruz.”