MHP İl ve İlçe Teşkilatlarından ziyaret trafiği

MHP İl ve İlçe Teşkilatlarından ziyaret trafiği

Yayın: 14.08.2022 13:13
Paylaş:
A+ A-

MHP İl ve İlçe teşkilatlarından oluşan heyet geçtiğimiz aylarda başarılı bir kalp operasyonu geçirerek görevine yeniden başlayan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nihat Yılmaz ile kısa bir süre önce Karabük’te göreve başlayan Defterdar Nazım Kaya’ya ziyarette bulundu.

MHP İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu başkanlığındaki heyet kalp operasyonu nedeniyle uzun süre görevinden ayrı kalan Başhekim Doç. Dr. Yılmaz’a geçmiş olsun, Isparta Defterdarlığından Karabük Defterdarlığı görevine atanan Kaya’ya da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çapraz, Kadın Kolları İl Başkanı Reşide Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü, Eskipazar İlçe Başkanı Şaban Tutar, Eflani İlçe Başkanı Hüsnü Akın, Yortan Belde Başkanı Alaattin Islak ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Derya Ekmekçi hazır bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yayın: 08.05.2024 21:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla etkinlik yapıldı.

PTT Kavşağı’ndaki programa, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek ve kurum müdürleri katıldı.

Etkinlikte Vali Yavuz, sürücülere broşür verdi, öğrencilerle yaya geçidinden geçti.