MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Emin Yıldız: “Safranbolu’nun ihtiyacı olan nokta çözümlerle geliyoruz.”

MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Emin Yıldız: “Safranbolu’nun ihtiyacı olan nokta çözümlerle geliyoruz.”

Yayın: 22.03.2024 13:33
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu Belediye Başkan adayı Emin Yıldız, Karabük Birlik Medya’nın Seçim Özel programının canlı yayın konuğu oldu. Emin Yıldız konuşmasında, diğer üç belediye başkan adaylarının projelerinde yer alan Barış mahallesindeki köprü yolunun Safranbolu’nun UNESCO Dünya Miras Listesi’nden bile atılmasına sebep olacağına işaret etti.

“Safranbolu’da sularımızın yüzde 60’ı kaçak…”

MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Emin Yıldız: “Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bizim büyüğümüz ve önümüzde güzel bir örnektir. Rafet Bey, göreve geldiği zaman alt yapıdan başladı. Kentin alt yapısı, bir belediye başkanının göreve gelir gelmez asla başlamayacağı bir konudur. Yağmur suyu drenaj hatları yapıldı ve Karabük asbestli su borularından kurtuldu. Safranbolu’da biz de bu örnekleri gördüğümüz için, öncelikli olarak halkın hizmetini amaçlayarak yola çıktık. Önce sağlığımızı düşüneceğiz. Belki bize eksi yazacak bu alt yapı çalışmaları çünkü gözle görülen bir hizmet değil. Ama yapılması lazım. 23 Mart cumartesi günü projelerimizi halkımıza açıkladığımız zaman insanlarda bunu görecek. Biz ayağı yere basan, gerçekten Safranbolu’nun ihtiyacı olan nokta çözümlerle geliyoruz. Safranbolu’da sularımızın yüzde 60’ı kaçak şu anda. O yüzden Karasu’dan su alıyoruz. Her ay 2-3 milyon civarında elektrik parası ödüyoruz. Çünkü yukarıdan gelen 100 litre suyun yaklaşık 60 litresi kaçak olarak yeraltına gidiyor. Bizim çeşmelerimize gelmiyor. Borularımız kırk yamalı bohçaya dönmüş. Ben görmedim duymadım varsa da kusura bakmasın diğer rakip adayların projelerinde varsa da özür dilerim. Belki alt yapı çalışmalarını projelerinde yazmamış ama başka bir yerde söylemiş olabilirler. Biz alt yapıyı ele alacağız. Önceliklerimiz turizm, sağlık ve insanların gerçekten sıkıntılarını çözmek. Yoksa vaat etmeye kalınca biz de vaat ederdik. Üç adayın projesinde de viyadük (köprüyol) yer alıyor. Ama o viyadüğü yaptığınız zaman Safranbolu UNESCO’dan bile atılabilir. Biz Safranbolu’nun menfaatini, insanımızı düşünerek yola çıktık. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını çözmeye yola çıktık. Allah nasip ederse biz samimi olarak, insanları birbirine düşürmeden tüm parti teşkilatı olarak gece gündüz çalışıyoruz. Biz saha çalışmalarını hiçbir zaman bırakmadık. Safranbolu’yu geleceğe hazırlamak için yola çıktık. 23 Mart cumartesi günü saat 11.00’de Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde projelerimizi halkımızla paylaşacağız.” dedi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.. 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheliye adli işlem

Yayın: 06.05.2024 21:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Nisan-5 Mayıs’ta uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

İl merkezi ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen 4 ayrı operasyonda üzerlerinde, iş yerlerinde, evlerinde ve araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 5 şüpheli yakalandı.

Zanlılar hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.