MHP Yenice’de Elieyioğlu ile devam dedi

MHP Yenice’de Elieyioğlu ile devam dedi

Yayın: 20.08.2023 16:29
Paylaş:
A+ A-

MHP Yenice İlçe Başkanlığı 14. Olağan Genel Kurulu tamamlandı.  Tek liste ile gidilen Genel Kurulda mevcut Başkan Eyüp Elieyioğlu yeniden Başkan seçildi.

MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar’ın Divan başkanlığını yaptığı kongreye Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yenice Belediye Başkanı  Zeki Çaylı, İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Eyüp Elieyioğlu Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Aziz Ören, Zeki Beytekin, Şaban İncebacak, Rahmi Mısırlı, Sabri Tom, Muharrem Telli, Bahattin Pınarbaşı, Fatih Kanca, İsmet Gökmen, Şaban Ören, Şevki Dereli, Ramazan İncebacak, Vedat Kirenli, Dursun Kızılsu

Kongre sonrası kısa bir konuşma yapan Eyip Eyioğlu, kendisine yeniden Başkanlığa layık gören tüm delegelere teşekkür ederek, 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını söyledi. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da iki otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Ali Sütçü'nün kullandığı 34 BDP 842 plakalı otomobil, Alparslan Türkeş Caddesi'nde Murtaza Değerli idaresindeki 19 AP 008 plakalı otomobille çarpıştı.

Sürücülerden Murtaza Değerli ile araçlarda bulunan Derya Değerli, Merve Nas Değerli, Saliha Sütçü ve Meryem Yaman yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.