MHP’de Moraller Yerinde

MHP’de Moraller Yerinde

Yayın: 20.05.2015 10:21
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz hafta Perşembe günü yaptığı mitingin yankılarının sürdüğü bildiriliyor.

Yapılan Mitingin adeta bir gövde gösterisine dönüştüğünü belirten ilgili kişiler, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yaptığı konuşmanın Türkiye’nin gerçeği olduğunu, seçim vaadlerinin de gerçekleştirilemeyecek bir vaad olmadığını söylediler.

Hem Mitingin hem de düzenlenen Halk Konserinin 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine mutlaka olumlu yansımalarının olacağına dikkat çeken bir çok kesim yapılan tüm bu işlerde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın’ın emeklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirttiler.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı kısa değerlendirmede; MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mitingine ve ünlü sanatçıların katılımıyla düzenlenen halk konserine katılan tüm Karabük halkına teşekkür ederek, seçimlerde ne vaade bulunduysa hepsinin bir bir yerine getirileceğini, Karabük’ün daha yaşanılır bir kent olması için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Yorumlar

  1. hasan

    moraller yerinde ama suratlar asık.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Irak’ın kuzeyinde 32 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Yayın: 03.05.2024 12:53
Paylaş:
A+ A-

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı. (AA)