MHP’li Ovacık İl Genel Meclisi Üyesinden asfalt isyanı

Halil Kızılyer
Yayın: 23.07.2024 11:27
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ovacık İl Genel Meclis üyesi Muhammer Yağlı, Ovacık’ta asfalt çalışmalarının başladığını belirterek, bazı köylere Ovacık İl Genel Meclisi  Üyesi olmasına rağmen kendisinin haberi olmadan asfaltlama yapılmasına tepki göstererek “Benim haberim olmadan tabiri caiz ise yangından mal kaçırır gibi  Soğanlı Köyü’ne asfalt yapılması çok büyük yanlışlıktır, işler böyle yürüyemez” dedi.

Ovacık’ın 42 köyünün de eşit olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Ovacık İl Genel Meclisi Üyesi Muhammer Yağlı, asfaltlama çalışmalarında yapılan yanlışlığı şu şekilde dile getirdi:  “Kıymetli Ovacıklı hemşehrilerim. 31 Mart seçimlerinde sizlerin büyük bir desteğiyle il genel meclis üyeliğine seçildim. Seçim bitti artık Ovacık için ne yapabiliriz Ovacık’ımızı bir adım ileriye nasıl getirebiliriz bunun derdinde olmamız gerekiyor .Ancak Ovacık’ta her şey çok farklı işlemeye devam ediyor. Asfalt programımız geçen hafta başlamıştı. Bu hafta da Köydes‘ten yapılacak olan Ahmetler köyü grup yolu kalmıştı. Bugün ise soğanlı Köyü’nde asfalt çalışmaları başlamış. ödenek hibe ile gelmiş. Hibede olsa bu para devletimizin asli olarak vatandaşlarımızın parası. Asfalt yapılmasın demeyiz .42 köyümüz bizim gözümüzde eşittir .Biz o köyden az oy çıktı oraya hizmet yapmayalım şu köyden çok oy çıktı oraya hizmet yapalım derdinde olmayız .Ancak benim haberim dahi olmadan tabiri caiz ise yangından mal kaçırır gibi o bölgeye asfalt yapılması çok büyük yanlışlıktır.Bu işler böyle yürüyemez .Neden daha aciliyeti olan Çatak Taşoğlu Yaka grup yolları yapılmadı ?Neden Bölükören köyü yarım bırakıldı? Neden Dökecek Yürekören Beydili ana grup yolu eksik yapıldı? Neden Hatipoğlu yolları yapılmadı ?Neden bu asfaltı sülük ve mahallelerine atılmadı ?Neden Boyalı Küçüksu Ganibeyler,Çukur köyün mahalleri, Pürçükören Karakoyunlu mahallesi ve tepe mahallesi beklerken neden oraya yapılıyor? Neden söz verdiğiniz Şamlar köyüne bu asfaltı ikiye bölüp yapılmadı ?Neden Dudaş ve mahallelerini bu asfalttan faydalanmadı ? Neden söz verdiniz halde alınca köyüne asfalt tamamlanmadı ? Neden Avlağıkaya Yığınot ve Yaylacılar köylerine sıralamayı almadık .Neden Boduroğlu,Gökçedüz ve kavaklar köylerinde 1 metre asfalt yok?Neden Ambarözü Cevre köyüne atılmadı?Ve diğer köylerimiz….Ovacık’ımızın her köyü hizmet bekliyor. Hiç bir şey eskisi gibi olamaz .Binlerce kişinin verdiği oya saygı gösterin. Ben bu duruma ne rıza gösteririm ne de razı olurum .Ben her zaman adaletin peşindeyim” dedi.

Yorumlar

  1. Seyfi

    Şurada üç km içimizde olan Başköy’ün yollarını kimse görmüyor. Varsa yoksa Ovacık. Şu il genel meclis başkanı başta olmak üzere üyeler de neredeyse şehirle entegre olmuş Başköy’e bir uğrasalar da belki …..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da doğal gaz borusunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:52
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde doğal gaz borusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Fatih Mahallesi'nde ekiplerin su arızasına müdahale ettiği sırada iş makinesinin doğal gaz borusuna zarar vermesi sonucu yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, büyümeden söndürüldü.

Yangınla ilgili ekipler inceleme başlattı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Enes Apaydın, ekiplerin çok kısa sürede yangına müdahale ettiğini, olumsuz bir durum bulunmadığını belirterek, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331