Milletvekili Akay, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile örüştü

Milletvekili Akay, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile örüştü

Yayın: 28.09.2023 11:55 |Güncelleme: 27.12.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Cevdet Akay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Milletvekili Akay, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret ederek, 28. Dönem 2. Yasama Yılı öncesi ülkemizin genel ekonomik durumu ve toplumsal konular hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca, Sayın Genel Başkanımıza Karabük’te gerçekleştireceğimiz Afet Zirvesi’nin detaylarını paylaşarak çalışmalarımız hakkında bilgi verdik” dedi

Seçim bitiminde Akay Birlik Medya’yı ziyaret etmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Cevdet Akay ve İl Başkanı Vedat Yaşar Birlik Medya’yı  ziyaret etti. Ziyarette Birlik Medya sorumlusu İsmail Akca ile bir süre görüşen milletvekili Cevdet Akay, bu ziyaretin bir teşekkür ziyareti olduğunu söyledi. Sohbet havasında geçen ziyarette kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Cevdet Akay “ Seçim bitti, artık Karabük için çalışma vakti. Ana muhalefet partisi milletvekili olarak Karabük’te yapılan ve yapılmasa gereken çalışmaların her zaman takipçisi olacağım.  İktidar partisi milletvekillerinin Karabük için yapacağı çalışmalarda hep yanlarında olacağım. Yapılması gereken veya yapılmayan işleri ise önce kendilerine bildirip yapılması için görüş ve önerilerimi bildireceğim. Ben seçim zamanında Karabük halkına ne vaatler verdi isem yapmaya veya yaptırmaya gayret edeceğim” dedi

Ziyaretten dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Cevdet Akay ve İl Başkanı Vedat Yaşar’a teşekkür eden Birlik Medya sorumlusu İsmail Akca ise “ Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizlerde sizlerin yapacağı çalışmaları kamuoyuna en işi şekilde aktarmaya çalışacağız. Yeri gelecek eleştireceğiz, yeri gelecek öveceğiz. Karabük için yapılanların her zaman yanında olacağız” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.