Milletvekili Cem Şahin: “Karabük’te tüm adaylarımızla iddialıyız”

Milletvekili Cem Şahin: “Karabük’te tüm adaylarımızla iddialıyız”

Yayın: 07.03.2024 15:07 |Güncelleme: 08.03.2024 04:27
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin: “Karabük’te tüm adaylarımızla iddialıyız” dedi.

Birlik Medya’nın seçim özel konuğu olan Karabük Milletvekili Cem Şahin, “Yenice’deki doğal gaz sürecinin Kargaz ve Yenice Belediye Başkanlığı arasındaki yasal mevzuatlara göre ilerliyor. Bu konuda takipçiyiz.” diyerek Karabük merkez, Eskipazar, Ovacık, Eflani, Safranbolu, Yenice ve Yortan (belde) belediye başkan adayları hakkında açıklama yaparak, özellikle gerçek belediyecilik vurgusunu yaptı. Milletvekili Şahin, “Karabük’te tüm adaylarımızla iddialıyız.” dedi.

Milletvekili Şahin, “Türkiye’de kademeli emeklilik, Bağkur prim gününün 7200’e düşürülmesi, 3600 ek gösterge gibi birçok maddeleri Bakanlık olarak açıklandı. Bu konu Bakanımız Mehmet Şimşek’in özverili çalışmalarıyla inşallah 2025 yılında gerçekleşecektir. Meclis’in bu konuda bir çalışması vardı. Kamuoyuna deklare edildi. Seçimden sonraki süreçte öyle ya da böyle bir adım atılacaktır. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın alt yapısı yani finansı bunu gerçekleştirebilecek düzeye yıl sonu gibi gelecektir diye düşünüyorum. Bu süreç olumlu yol alırsa, bu maddeler zaten gündemde, mutlaka yapılacaktır ama seneyi bulur.” dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

2 kişi görüş bildirdi

  1. muammer yıldırım

    Bizler
    Kademeli emeklilik için mücadele eden yaşları 43-55 arası SGK lı çalışanlarız
    örneğin ben 48 yaşında 8200 günüm varken 60 yaşında emekli olmamı isteyen devlet;
    kuzenlerimi 42-44 yaşlarında 6000 günle emekli etti!
    bir kanun böyle apar topar çıkarılmaz!
    Önü arkası düşünülür.
    AKP vekilinin Kademeli emeklilik çalışması var söylemi dikkatimi çekti.
    Bu onun söylemi mi yoksa editoryal bir hata mı?

  2. Selda gündoğdu

    Kademeli emeklilik konusunda komisyonda bekleyen kaç tane kanun teklifi var neden gündeme alınmadı? Bakan çalışma yok dedi . 08.09.1999 sonrası sgklilar http://www.emadder.org.tr Derneği ne üye olup birlik olalım. Sesimizi duymayanlara topluluk halinde kendimizi göstermemiz gerekli. Birlikte kuvvet doğar. 08.09.1999 sonrası sgklilar yok sayıldı.
    Teşekkürler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Yayın: 09.05.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ruhsatsız tabancalar ve av tüfeklerinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Yenice İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, il merkezi ve Yenice ilçesinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Aramalarda 6 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 517 tabanca mermisi, 142 av tüfeği fişeği ve 55 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Aranması olan bir kişinin de yakalandığı operasyonda, gözaltına alınan 6 şüpheliden, silah ticareti yaptıkları tespit edilen M.K. ve I.A. tutuklandı.

Diğer şüpheliler M.S, Y.E, M.E. ve B.S. emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.