Milletvekili Kahveci; Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Milletvekili Kahveci; Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Yayın: 19.05.2015 10:01
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Osman Kahveci, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında hafta sonu da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili ve milletvekili adaylarından Osman Kahveci, bu doğrultuda hafta sonunda; Melisa, Göğeren, Ortaca ve Dudaş köylerinde ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kahveci; “ Önümüzde çok ciddi bir seçim var. Türkiye çok ciddi bir seçime doğru ilerliyor. Bu seçim bugüne kadar yapılan seçimlerden çok farklı. İnşallah en güzel ve en doğru kararı milletimiz verecek ve AK Parti’miz yine birinci parti olarak bu seçimden çıkacaktır” dedi.

AK Parti olarak bugüne kadar tek dayanaklarının ve güçlerinin millet olduğunu vurgulayan Kahveci; “Biz AK Parti olarak başka güçlerden destek almadık, başka güçlerin desteğini reddettik. Biz hakka inanıyoruz ve halka güveniyoruz. Şimdi köylere veya mahallelere başka siyasi partiler gelecektir. Birçok vaatlerde bulunacaklardır. Atabildikleri kadar atacaklar.3 vereceğim 5 vereceğim diyecekler. Bir zamanlar hatırlarsınız iki anahtar vereceklerdir. Şimdi onlar ne oldu, siyasi mevta oldular gittiler. Onun için bunu fırsat bilip vatandaşın duyguları ile oynayacaklar. Biz inşallah elimizden geleni her dönem yaptık şimdi de yapacağız. Karabük’ün halini düşünün, şimdi diyebilirler mi Karabük ölü bir şehir diye. Bakın Kardemir’e 6 bin 500 işçi kardeşimiz rahat çalışabiliyor. Karabük’ün tüm alt yapıları yapıldı, köylerimize 100 milyonun üzerinde yatırım yapıldı. Onlar palavra atarlar, AK Parti yapar. Bizim onlardan farkımız ne söylersek biz onu gerçekleştiririz. Onlar da biliyor ki millet onlara iktidarlık vermeyecek. Kamuoyu yoklamaları da bu şekilde. Biliyorsunuz İngiltere’de bir seçim oldu. O akşam kazanamayan partiler ne yaptı? Hepsinin liderleri istida etti; ama Türkiye’deki AK Parti dışındaki siyasi partiler 9 defa seçim kaybetti. İstifa etmeyi kimse aklından geçirmiyor. Şimdi de muhalefet parti liderleri bir başka yol deniyorlar. Oylarını arttırmak gibi bir düşünceleri var. Diyorlar ki millet bize, bizim politikalarımız ile oy vermiyor. O zaman millete vaat edelim söyleyebildiğimiz kadar çok şey söyleyelim düşüncesine kapıldılar. Belki bazıları inanırda oylarımız bir iki oy artar düşüncesindeler. Yalnız şunu akıl edemiyorlar; milletimiz sandıkta en doğru kararı vererek yine AK Parti ile durmak yok yola devam diyecekler” sözlerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'u ziyaret etti.

Artvin ve Gümüşhane'deki programlarının ardından Bayburt'a gelen Babacan'ı partisinin il başkanı Hakan Özbek, Bayburt Belediye Başkan adayı Can Kurban Arslan ve partililer karşıladı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan ve Tarihi Saat Kule Meydanı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, belediye başkan adayı Arslan'a destek istedi.

Babacan, partisince bir restoranda düzenlenen iftar programında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarını açıkladıklarını söyledi.

Bu kapsamda hazırladıkları kitap ve broşürleri tanıtan Babacan, “Belediyecilik nedir, yerinden yönetim nasıl olmalı, muhtarlığa kadar yetki ve imkanlar nasıl çoğaltılmalı hepsi var bunda. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Belediyecilikle ilgili bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Üç sayfalık bir bildirgeyle belediye başkanlarının hangi ahlaki kurallara göre belediye başkanlığı yapması gerektiğini yazdık.” dedi.

Babacan, “Biz iddialıyız, Türkiye'yi yönetmeye en hazır siyasi parti şu anda DEVA Partisi'dir. Bu iddiayla yola çıktık, bu iddiayla seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımız birbirinden güzel, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine güveniyoruz.” diye konuştu.

Babacan, Gençosman Mahallesi'nde esnafla bir süre sohbet ettikten sonra kentten ayrıldı.