Milletvekili Şahin: “Hizmete aldığımız yeni acil servisimiz hayırlı olsun”

Milletvekili Şahin: “Hizmete aldığımız yeni acil servisimiz hayırlı olsun”

Yayın: 04.12.2023 15:13 |Güncelleme: 27.12.2023 16:25
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beşbinevler Ek Hizmet Binası Acil Servisi’nin devreye alındığını söyledi.  Ek hizmet binasının Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yükünü hafifleteceğini belirten Şahin, “Karabük Üniversitesinden inşaat halinde teslim alınan ve revize projeleri tamamlanan, 12 bin 028 metrekare kullanım alanına sahip ek hastane binamızda, acil servis, semt polikliniği, ağız ve diş polikliniği, laboratuvar, röntgen, görüntüleme merkezi, 15 poliklinik, fizik tedavi ve rehabilitasyon yataklı servisi, psikiyatri yataklı servisi ve sosyal donatılar yer alıyor. 32 adet tek kişilik, 22 adet çift kişilik hasta odaları ve  toplam 76 yatak sayısına sahip. İlk etapta bugün itibari ile acil servis hizmet vermeye başladı. Hızla diğer servislerde hizmete alınacak.”  Ek Hizmet Binasının hayırlara vesile olmasını dileyen Şahin, özellikle doktor açığı başta olmak üzere kentte sağlık sorunlarının çözümü konusunda Milletvekili Ali Keskinkılıç ile birlikte yoğun bir mesai harcadıklarını sözlerine ekledi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.