Milli Eğitim Bakanı Tekin, Kastamonu’da ziyaretlerde bulundu

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Kastamonu’da ziyaretlerde bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.01.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu'da açılışlara katıldı, ziyaretler gerçekleştirdi.

Tekin, Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde hayırsever bir aile tarafından yaptırılan Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Binnur Çetinkaya Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılışlarına katıldı.

Küre Belediyesini ziyaret eden Tekin, ardından Seydiler ilçesinde Seyit Zülfikar Vakfı Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Daha sonra Ağlı ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Tekin, buradan Devrekani Belediyesine geçti.

Kastamonu Belediyesini de ziyaret eden Bakan Tekin'i, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve çalışanlar karşıladı. Vidinlioğlu, Tekin'e çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tekin, ziyaretlerin ardından Kastamonu'dan ayrıldı.

Bakan Tekin'e Kastamonu Valisi Meftun Dallı, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü de eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.